مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی- اسلامی از برگزاری هفتمین دوره نمایشگاه ایران نوشت در هفته آینده خبر داد
وی افزود: حدود ۱۰۰ تولیدکننده نوشت افزار ایرانی در این نمایشگاه فعالند.
حسینی اضافه کرد: حدود ۱۰۰ محصول جدید که برخی از آنان نخستین بار در ایران تولید میشود (گیره، نگهدارنده برگه، تراش و...) رونمایی میشود.
حسینی گفت: ۲۰ گونه کالا شامل ۵ هزار محصول در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است که معرفی و عرضه میشود.
وی اضافه کرد: نوشت افزار ایرانی که با همکاری رسانهها اکنون با ذائقه مخاطب همخوانی بیشتری پیدا کرده است یک کالای رسانهای - فرهنگی است و مکملی برای دغدغههای خانوادهها و نظام آموزشی کشور است و همانند نوشت افزارهای وارداتی فرهنگی مخالفت با نظام آموزشی و دغدغه خانواده را ترویج نمیکند.
حسینی گفت: کیفیت کالاهای ایرانی و رعایت استانداردهای سلامت برای کودکان درنظر گرفته شده است.
وی افزود: متأسفانه برخی سودجویان کالاهایی با نشان تقلبی وارد کرده اند که استانداردهای سلامت کودکان را ندارد.
مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی گفت: با توجه به نوسانات بازار ارز اکنون نوشت افزارهای تولید داخل با مشابه خارجی از نظر قیمت نیز رقابت میکند و ارزانتر است.
وی افزود: از آنجاکه کاغذ در ۲۰ ماه گذشته تا ۷ برابر گران شده است و این گرانی هیچ تناسبی با نرخ ارز ندارد، در تولید نوشت افزارهای مرتبط با کاغذ تأثیر داشته است.
حسینی با بیان اینکه تولیدکنندگان با کاهش سود خود میکوشند محصول دراختیار مخاطب قرار گیرد، گفت: با توجه به استفاده تولیدکنندگان نوشت افزار از کاغذهای تهیه شده با ارز غیردولتی، نرخ این نوع کالاهای داخلی ۲ تا ۳ برابر افزایش داشته است.
مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی گفت: نیاز بازار داخلی به تولید پویانماییها و شخصیتهای جدید و متنوع همچون فیلشاه به صورت سالانه یکی دیگر از لایههای مورد نیاز در تولید نوشت افزارهای ایرانی است.
وی اضافه کرد: تخصیص کاغذ با ارز دولتی میتواند موجب کاهش قیمت محصولات نوشت افزاری و به نفع دانش آموزان باشد.
حسینی گفت: توجه به جبران خلاءهای موجود در تولیدات داخلی همچون مداد نوکی یا برخی از ماژیکها نیز ضروری است.