افزایش تولید زردآلو در دامغان
با آغاز برداشت زردآلو در دامغان ، پیش بینی می شود ، تولید این محصول 20 درصد در مقایسه با پارسال افزایش داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کشاورزان دامغانی این روزها برداشت زردآلورا از هزار و 100 هکتار باغ آغاز کرده اند.
بیشترین زردآلوی دامغان در مناطق آستانه ، آهوانو و دیباج برداشت می شود و ارقام آن قوامی ، رجبعلی و قیاسی است.
بنائیان مدیر جهاد کشاورزی منطقه رودبار گفت : آقای جمال باشی یکی از باغداران منطقه رودبار دامغان علیرغم سرمازدگی امسال توانسته با استفاده از راهنمایی های مروجین جهاد کشاورزی از هر هکتار 20 تن زردآلو ارگانیک برداشت کند.
زردآلوهای تولید شهرستان دامغان به استان های شمالی و تهران ارسال می شود.
پیش بینی می شود امسال بیش از 11 تن زردآلو از باغ های این شهرستان برداشت شود .