رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی: گوشت قرمز و سفید مصرفی استان مرکزی بدون هیچ مشکلی تامین می شود.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز ، میزان مصرف گوشت مرغ نسبت به مدت مشابه پارسال در استان 6 درصد افزایش پیدا کرده و متوسط روزانه مصرف گوشت مرغ در استان 160 تن است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت : گرما ی هوا در استانهای گرمسیری و کاهش شدید جوجه ریزی ،کاهش وزن آوری جوجه ها و تلفات جوجه یکی از علت های اصلی افزایش قیمت است که به دلیل خلا تولید ، تعادل قیمت دچار مشکل میشود.
آنجفی افزود : استان مرکزی سومین استان تولید کننده گوشت قرمز است و تقریبا 70 درصد مازاد بر نیاز مصرف تولید می شود .
استان مرکزی با وجود صنعتي بودن در زمره 10 استان نخست كشور در بخش كشاورزي است كه 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در اين حوزه فعال هستند.