بانوان کمتر از مردان از خدمات بهره مندند و باید برای تحقق عدالت جنسیتی برنامه ریزی بیشتری داشته باشیم.
ابتکار افزود : در سطح ملی ، برنامه ریزیهایی برای توسعه انجام شده است، اما در عمل به علتهای مختلف دسترسی زنان به برخی از خدمات ناچیز بوده یا اصلا امکان پذیر نبوده است.
وی تصریح کرد: وقتی گفته میشود دوسوم کودکان بازمانده از تحصیل دختران هستند این نشان میدهد که برخی نگاهها و فرهنگها سبب شده تا دستیابی بانوان به برخی خدمات به دشواری و سختی میسر شود.
ابتکار با اشاره به بیکاری بالای بانوان دانش آموخته دانشگاهی و پایین بودن سرانه فضای ورزشی برای بانوان گفت: کم تحرکی یکی از مشکلات شهرنشینی است که دامن گیر شده، اما در این میان، برای زنان بیشتر سبب مشکل و بیماری شده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوربا اشاره به ابلاغ سند شاخصهای عدالت جنسیتی اظهار کرد: سال گذشته کلیات این سند ابلاغ و شاخصهای عدالت در بخشهای مختلف برای بانوان به استانها ابلاغ شده است و از استانداران انتظار میرود در این زمینه پیگیر باشند.
وی با اشاره به تصویب سند ارتقای وضعیت زنان در خراسان شمالی گفت: تمام اعضا در این نشست به این سند رای دارند و تلاش داریم تا برای آسیب ها، تهدیدها و فرصتهای قشر بانوان استان برنامه داشته باشیم و به سمت تحقق عدالت جنسیتی پیش برویم.
وی افزود: همه باید برای اجرایی شدن این سند تلاش داشته باشند و بخش خصوصی هم باید در این زمینه وارد شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با تاکید بر لزوم حضور زنان در مدیریتها و با اشاره به اینکه اکنون ۴۱ درصد از کارمنان دولت را بانوان تشکیل میدهند گفت : بر اساس رویکرد دولت، باید تا پایان دولت دوزادهم ۳۰ درصد از مناصب در اختیار بانوان باشد که باید برای آن برنامه ریزی شود.