سفیر اتریش: آمادگی داریم همکاریهای نزدیکی با مازندران در دو حوزه کشاورزی و صنعتی بخصوص چوب و کاغذ داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، سفیر اتریش در جمهوری اسلامی ایران در نشست اقتصادی ایران و اتریش در رامسر از مدیریت خوب ۳۸۰کیلومتر سواحل مازندران قدردانی کرد و گفت: رامسر شهر جهانی و برای ما شناخته شده است که نمونه بارز پایداری گردشگری است.
اشتفان شُلتس افزود: پاسخ اتریش به مشکلات برجام و اقدامات آمریکا این است که تا جایی که میتوانیم به استانها سفر کنیم و با برقراری ارتباط با بنگاههای اقتصادی به دنبال راهکاری در رفع این مشکلات هستیم.
وی گفت: می خواهیم حق ایران در ارتباطات بین المللی را بصورت عملیاتی جامه عمل بپوشانیم.
اشتفان شُلتس هدف عمده این سفر را شناخت ظرفیتها و توسعه همکاریها عنوان کرد و گفت: حمایت از توسعه بخش خصوصی و راهبردهای مقام معظم رهبری ایران گام برداریم.
سفیر اتریش در جمهوری اسلامی ایران از شناسایی سه راهبرد و ظرفیت همکاری بین مازندران و اتریش خبر داد و افزود: در حوزه گردشگری تفاهمات خوبی بین این استان و اتریش وجود دارد که حضور ۱۵۰میلیون نفر شب گردشگر سال گذشته به این کشور اتریش گواه این ادعا است.
وی گفت: ۲۵سپتامبر سال جاری سمپوزیم مشترک گردشگری بین ایران و اتریش برقرار خواهد شد که از مازندران میخواهیم حضور پررنگی در این سمپوزیم داشته باشد.
وی افزود: در دو حوزه کشاورزی و صنعتی بخصوص چوب و کاغذ آمادگی همکاریهای نزدیک با مازندران هستیم.
سفیر اتریش در جمهوری اسلامی ایران همکاریهای فرهنگی را بسیار مهم دانست و گفت: برگزاری نمایشگاههای مشترک، کنسرت سمفونیک و هفته فیلم اروپایی پیشنهاد اتریش به حوزه فرهنگی مازندران است.
اشتفان شُلتس به تسهیل روادید بین این دو کشور اشاره کرد و گفت: تمایل داریم تعداد روادید سالیانه را با ایران دوبرابر کنیم.
سفیر اتریش گفت: نداشتن اطلاعات کافی و کیفیت پایین درخواستها عامل مهم در رد روادید است که باید در این حوزه بیش از پیش اطلاع رسانی شود.
استاندار مازندران در نشست مشترک اقتصادی گردشگری با سفیر اتریش با بیان اینکه رامسر را شهر جهانی میشناسیم و اگر بخواهیم در کشور شهری نمونه در حوزه گردشگری معرفی کنیم شهرستان رامسر است اظهار داشت: استان مازندران استانی ساحلی است که ۱۵محصول نخست کشور را تامین میکند.
احمد حسین زادگان افزود: وجود خطوط ریلی، فرودگاهها و بنادر فعال در این استان راه ارتباطی مناسبی برای تبادلات اقتصادی و گردشگری است.
وی گفت: در شرق استان مازندران مباحث کشاورزی و در غرب این استان مباحث گردشگری و طبیعت گردی دارای ظرفیتهای زیادی است.
وی افزود: قدمت جنگلهای هیرکانی این استان قدمتی ۵۰میلیون ساله دارد که از ۱۲قطعه که اخیرا ثبت یونسکو شده است ۶نقطه ان در مازندران است
استاندار مازندران در کنار مباحث علمی و اقتصادی، تبادلات گردشگری را مهمترین مبحث این نشست دانست و گفت: رفع مشکلات روادید باید بطور جد پیگیری شود.
حسین زادگان افزود:در حوزه صنعت حدود ۴هزار صنایع متوسط و کوچک در استان مازندران وجود دارد که با نوع صادرات و مختصات اتریش نزدیک است و میتواند در انتقال تکنولوژی موثر واقع شود.
وی وجود مرکز کنوانسیون دائمی تالابها در رامسر را یکی از مهمترین ظرفیتهای زیست محیطی دانست و گفت: آمادگی امضای سه تفاهم نامه خواهر با محوریت گردشگری، صنعتی و کشاورزی بین استان مازندران و شهرهای مختلف اتریش هستیم.
وی رامسر را محور گردشگری، آمل را محور صنعتی و یکی از شهرهای شرق مازندران با محوریت گردشگری به سفیر اتریش جهت عقد تفاهم نامه خواهرخواندگی معرفی کرد.
استاندار مازندران در پایان از ارتباطات و مواضع خوب کشور اتریش در مقاطع مختلف از کشور ایران و همچنین از توئیت سفیر اتریش در حمایت از سیل زدگان مازندران قدردانی کرد.