نیم تن گوشت قرمز غیرقابل مصرف در کشتارگاه دام شهرستان قاین معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس شبکه دامپزشکی دامپزشکی قاین گفت: در چهار ماهه گذشته
رضا محمودی عمده علل معدوم کردن این مقدار گوشت را عفونت لاشه و مصرف آنتی بیوتیک عنوان کرد.
وی به شهروندان توصیه کرد: از تهیه گوشت قرمز خارج از چرخه کشتارگاهی پرهیز کنند و گوشت تازه را به مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری و سپس به قطعه کاری و مصرف اقدام کنند.