گزارش اختصاصي؛
تشدید قوانین ضد مهاجرتی در ایتالیا
بسته پیشنهادی دولت ایتالیا درباره تشدید قوانین ضد مهاجرتی، در مجلس نمایندگان این کشور تصویب شد.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما از رم، بسته پیشنهادی دولت ایتالیا درباره تشدید قوانین ضد مهاجرتی، در مجلس نمایندگان این کشور تصویب شد.
بر اساس این مصوبه، اخراج مهاجران غیرقانونی سرعت می گیرد و کشتی های امدادی سازمان های مردم نهاد حامل اوارگان، در صورت ورود به ابهای ایتالیا توقیف و مصادره خواهند شد و کاپیتان کشتی هم ملزم به پرداخت جریمه ای سنگین بین 150 هزار تا یک میلیون یورو خواهد بود.
کشیش الساندرو زانوتلی گفت: «نجات جان انسان ها در دریا در حالی که در تمام جهان یک وظیفه انسانی تلقی می شود اما پارلمان ایتالیا ان را جرم تلقی می کند و برایش یک میلیون یورو هم جریمه تعیین می کند. واقعا باور کردنی نیست».
دولت ائتلافی ایتالیا از بیش از یک سال پیش با بستن بندرهای خود بر روی کشتی های امدادی حامل اوارگان، از پذیرش انها خودداری می کند که این مسئله با اعتراض شدید برخی از شهرداران شهرهای ساحلی جنوب این کشور روبرو شده است.
لئولوکا اورلاندو، شهردار پالرمو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رم گفت: « متاسفانه خودخواهی دولت ایتالیا و دیگر کشورهای اروپایی در نپذیرفتن مهاجران و رها کردن آنها در قعر دریا، به عنوان یک فاجعه بزرگ در تاریخ ثبت خواهد شد. اروپا یک روز به جرم نسل کشی در آبهای مدیترانه محاکمه خواهد شد».مجلس نمایندگان ایتالیا لایحه جدید ضد مهاجرتی را با 325 رای موافق و 248 رای مخالف به تصویب رساند. پارلمان ایتالیا در حالی تدابیر جدید ضد مهاجرتی را به تصویب رساند که 8 ماه پیش نیز با تصویب اولین لایحه امنیتی دولت موسوم به «امنیت و مهاجرت»، عرصه را بر اوارگان و مهاجران تنگ کرده بود.
مصاحبه ها:
1-کشیش الساندرو زانوتلی
2-لئولوکا اورلاندو..... شهردار پالرمو