ظرفیت جوجه ریزی بیش از ۹ میلیون قطعه در همدان
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان گفت : استان همدان ظرفیت تولید بیش از ۹ میلیون قطعه مرغ در هر دوره را دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان ، محمد نظرپور با اشاره به زیر ساخت مطلوب برای پرورش و تولید مرغ گوشتی و تخم گذار در استان همدان گفت : از ۵ هزار و ۳۰۰ واحد تولید مرغ گوشتی در استان حدود ۸۰ درصد آنها فعال هستند.
وی افزود : ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان همدان ، سالانه ۱۰۰ هزار تن است در حالی که اکنون ۵۲ هزار تن مرغ در استان تولید میشود.