برگزیدگان بخش های پویانمایی فیلم های کوتاه و نیمه بلند و بلند سینمایی و مستند جشنواره فیلم شهر معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،برگزیدگان بخش های پویانمایی فیلم های کوتاه و نیمه بلند و بلند سینمایی و مستند جشنواره فیلم شهر معرفی شدند.
در بخش سینمای ایران :
تندیس بهترین فیلمنامه به هومن سیدی برای فیلمنامه «مغزهای کوچک زنگ زده» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین بازیگر نقش زن به ژاله صامتی برای ایفای نقش در فیلم سینمایی «در وجه حامل» اهدا شد
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین بازیگر نقش مرد به نوید محمد زاده برای ایفای نقش در فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده» تعلق گرفت
دیپلم افتخار بهترین دستاورد فنی یا هنری به فرید ناصر فصیحی برای جلوه های ویژه فیلم سینمایی «چهارراه استانبول» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین دستاورد فنی یا هنری به پیمان شادمانفر برای فیلمبرداری فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده» تعلق گرفت.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی به هومن سیدی برای کارگردانی فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده» رسید.
تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلم به سعید سعدی برای تهیه کنندگی فیلم سینمایی«مغزهای کوچک زنگ زده» اهدا شد.
تندیس و دیپلم افتخار بهترین اثر با محوریت تهران شناسی و تهران نگاری هم به مصطفی کیایی برای فیلم «چهارراه استانبول» رسید.
در بخش ویدئویی جشنواره:
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلمنامه بخش فیلم های سینمایی در مسابقه ویدیویی به مریم بحر العلومی برای فیلم «پاسیو» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین بازیگر نقش زن بخش فیلم های سینمایی در مسابقه ویدیویی به شیرین یزدان بخش برای فیلم «آکاردئون» اهدا شد.
جایزه بهترین بازیگر نقش مرد بخش فیلم های سینمایی در مسابقه ویدیویی به رضا بهبودی برای فیلم «آندرانیک» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین دستاورد فنی یا هنری در مسابقه ویدیویی به ایمان کرمیان، حسن نجفی و علی فرشچی فیلم ویدیویی«اینجا خانه من است تعلق گرفت
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی در مسابقه ویدیویی به خیرالله تقیانی برای فیلم ویدیویی «اینجا خانه من است»اهدا شد.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین اثر با محوریت تهران شناسی و تهران نگاری در مسابقه ویدیویی به حمید نعمت الله برای فیلم «بیا از گذشته حرف بزنیم» رسید.
در بخش بین الملل جشنواره :
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی در مسابقه سینمای بین الملل به مَکس پورتر و رو کو واهاتا برای فضای منفی از کشور فرانسه اهدا شد.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم کوتاه و نیمه بلند داستانی به مهدی فِلِیفِل برای فیلم در حال غرق شدن از کشور یونان رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم کوتاه و نیمه بلند یه مستند مایکل استورم گلومستین برای فیلم بینهایت 50 متر دورتر است از کشور لهستان رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی مستند به بلند لیسا اف. جکسون برای کارگردانی فیلم مستند بلند میراث از کشور مکزیک اهدا شد.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلم بلند مستند به بوریس بِرتروم برای تهیه کنندگی فیلم پناهگاه انسان از کشور دانمارک تعلق گرفت
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم به آندری زویاگینتسف برای کارگردانی فیلم سینمایی بی عشق از کشور روسیه رسید
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلم سینمایی به هیروکازو کورئیدا برای تهیه کنندگی فیلم دزدان فروشگاه از ژاپن داده شد
در بخش آثار داستانی کوتاه و نیمه بلند:
تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه آثار داستانی کوتاه و نیمه بلند در بخش مسابقه سینمای ایران به امین چادگانی برای «برف تابستان» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین دستاورد فنی یا هنری آثار داستانی کوتاه و نیمه بلند در بخش مسابقه سینمای ایران به پویان شعله ور برای تدوین فیلم«مثل بچه آدم» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی آثار داستانی کوتاه و نیمه بلند در بخش مسابقه سینمای ایران به آرمان خوانساریان برای فیلم «سایه ی فیل» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلم آثار داستانی کوتاه و نیمه بلند در بخش مسابقه سینمای ایران به مریم کوهکن و سوگل شهابی برای تهیه کنندگی فیلم «تشریح» رسید.
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره بهترین اثر با محوریت تهران شناسی و تهران نگاری مجید اسماعیلی برای فیلم «تلخ» رسید.
جایزه ویژه هیات داوران برای نقش آفرینی در آثار داستانی کوتاه و نیمه بلند به دو بازیگر به فرانک کلانتر برای فیلم های «فشار خون» و «لال» و محمد تک زارع برای نقش آفرینی در فیلم «لال» رسید.
در بخش مستند هفتمین جشنواره:
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین تحقیق و پژوهش مستند در بخش مسابقه سینمای ایران به بابک بهداد برای فیلم «بهارستان خانه ملت» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین دستاورد فنی یا هنری مستند در بخش مسابقه سینمای ایران به محمد حسین حیدری و زهره احمد زاده برای تدوین فیلم «مهین» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی مستند کوتاه و نیمه بلند در بخش مسابقه سینمای ایران به فاطمه ذواالفقاری برای کارگردانی فیلم «فقدان» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی مستند بلند در بخش مسابقه سینمای ایران به محمد حسین حیدری برای فیلم «مهین» تعلق گرفت.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین تهیه کننده مستند در بخش مسابقه سینمای ایران به مهدی مطهر برای فیلم «مهین» رسید.
تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین اثر با محوریت تهران شناسی و تهران نگاری مستند در بخش مسابقه سینمای ایران به داوود اشرفی برای فیلم «قصه بولوار» اهدا شد.
تجلیل از رویا تیموریان و مسعود رایگان نکوداشت جمشید مشایخی از دیگر بخش های آیین اختتامیه بود.
همچنین در این مراسم از سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، محمدمهدی طباطبایی نژاد معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی و خانم الهام فخار عضو شورای شهر تهران برای قدردانی از ستوان یکم محمد عبدالرحیمی از پلیس راهور، رمضانعلی اسماعیل پور از نیروی خدمات شهری، فرخ الدین گودرزی از آتش نشانی و مجید فتاحی از اوژانس تهران به عنوان نمایندگان خادمان شهر قدردانی شد.
تجلیل از علی نصیریان در جشنواره فیلم شهر
در مراسم پایانی جشنواره «فیلم شهر» که با حضور جمعی از هنرمندان و برخی مقامات در تالار وحدت آغاز شد، از علی نصیریان تجلیل شد.در این مراسم جوایز بخشهای فیلمهای کوتاه و نیمه بلند، سینمایی و ویدئویی و بینالملل اهدا شد.
محسن هاشمی رفسنجانی با حضور در این مراسم در سخنانی درباره رسالت سینما گفت: ضمن اینکه باید مشکلات جامعه را نشان دهید، ولی سیاه نمایی نکنید.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: فیلمها به شکلی باشد که مسئولان از مشکلات آگاه شوند و در جهت رفع آن گام بردارند.
محسن هاشمی ادامه داد: بعضا در فیلمها پوچ گرایی دیده میشود که برای قشر جوان ما مناسب نیست.
وی گفت:: خوشبختانه در چند سال اخیر اتفاقات خوبی در سینمای ما افتاده است.
هفتمین دوره جشنواره فیلم شهر به دبیری هاشم میرزاخانی از ۲۶ تیر آغاز شد.