به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، عضو سابق عرب کنست رژیم صهیونیستی تاکید کرد اقدامات رژیم صهیونیستی در قدس با چراغ سبز دولت آمریکا صورت می گیرد.
احمد الطیبی در مصاحبه با این شبکه گفت: اسرائیل احساس می کند می تواند هر کاری که می خواهد انجام دهد، بدون آنکه با هیچ واکنش بین المللی روبرو شود. کاخ سفید، شخص دونالد ترامپ و سفیر آمریکا به اشغالگران چراغ سبز نشان داده اند و جامعه جهانی هم در عمل هیچ حمایتی از ملت فلسطین نمی کند.
الطیبی افزود: شاهد اقدامات آمریکا در انتقال سفارتخانه اش به قدس و مشارکت سفیر این کشور در حفر تونل در زیر قدس بودیم. قانون قومیت یهود، تثبیت این اندیشه نژادپرستانه است که می گوید فقط یهودیان حق تعیین سرنوشت خود را در این سرزمین دارند.