وسانات قیمت بازار و همچنین تغییر پیمانکار مهمترین بحث تاخیر مرمت این موزه بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، احسان آقایی در نشست خبری مرمت و بازساری موزه هنرهای معاصر تهران که صبح امروز در محل این موزه برگزار شد درباره روند بهسازی این موزه که از سال گذشته آغاز شده است، افزود: پس از اینکه سال گذشته مرمت را شروع کردیم به دو علت نتوانستیم در زمان معین کار را تمام کنیم که مهمترین آن نوسانات قیمت بازار و همچنین تغییر پیمانکار بود.
وی اضافه کرد: با نوسانات بازار، بودجه کفاف کل طرح را نمیداد و از آن طرف در طرحهای دولتی اختصاص بودجه دارای مراحل طولانی است بنابراین این روند تغییر قیمتها، مهمترین بحث تاخیر مرمت موزه بود.
آقایی همچنین درباره تغییر پیمانکار این طرح نیز گفت:: پیمانکار قبلی برغم زحماتی که کشید پیمانکار مناسبی تشخیص داده نشد و گروه ناظر بر موزه به این نتیجه رسید که این پیمانکار توانایی اینکه در آن زمان بتواند کار را تمام کند ندارد بنابراین پیمانکار تغییر کرد و همین مرحله نیز به دلیل دولتی بودن طرح حدود پنج - شش ماه زمان میبرد، چون این مکان، مکانی دولتی است.
هادی مظفری، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این نشست با اشاره به اینکه موزه هنرهای معاصر یکی از بی نظیرترین فضاهای معماری کشور است و علاوه بر بنا آثاری که در آن وجود دارد نیز بسیار ارزشمند است، گفت: این موزه که تاریخ شفاهی بسیار گرانبهایی در خود دارد در ۴۰ سال گذشته مهمترین مرکز اتفاقات تجسمی در ایران بوده است و بسیاری از هنرمندان جهان، موزه هنرهای معاصر تهران را بسیار خوب میشناسند.
وی ادامه داد: موضوع مرمت یکی از ضروریات بود که پس از ۴۰ سال باید به سراغش میرفتیم و امروز که این نشست برگزار شد بیش از ۶۰ درصد از طرح پیش رفته است.
مظفری گفت:: شاید اعلامی که در ابتدا برای مرمت گفته شد، کار کارشناسی نبود به این خاطر که اصلا جبهههای کاری احصا نشده بود و بعد از آن مشخص شد که اتمام این کار کمتر از یکسال و یک سال و نیم امکانپذیر نیست.
در حاشیه این نشست خبری همچنین از بانک اطلاعاتی موزه هنرهای معاصر تهران نیز رونمایی شد. در این نرم افزار اطلاعات مربوط به سه هزار و دویست و پنجاه و نه اثر در گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران گنجانده شده است.
طرح مرمت و بهسازی موزه هنرهای معاصر تهران از اردیبشهت ۹۷ آغاز شده است و طبق صحبتهای اولیه قرار بود سه ماهه کار پایان پذیرد، اما با گذشت یکسال هنوز ۴۰ درصد از این طرح باقی مانده است.