با توجه به آمار های موجود باید تا حد امکان تلاش شود زمینه دسترسی افراد به مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد کاهش یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون سیاسی و امنیتی استاندار در نشست کمیته
محمدکاظم نظری افزود: اگر آموزش های فنی و حرفه ای به صورت کاربردی به افراد به ویژه بهبود یافتگان آموزش داده شوند، زندگی آنها دچار تحولی چشمگیر خواهد شد.
وی بیان کرد: با توجه به آمار های موجود باید تا حد امکان تلاش شود زمینه دسترسی افراد به مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد کاهش یابد.
وی عنوان کرد: بسیاری از خانواده ها از راحتی و در دسترس بودن این مواد در جامعه گلایه مند هستند که باید کارهای بیشتری توسط متولیان امر در این زمینه انجام شود تا دغدغه مردم را کاهش داد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نیاز است دانشگاه های این استان اعم از دانشگاه یاسوج و علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه مبارزه با مواد مخدر راهکارهای علمی ارائه دهند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز با توجه به نقش موثر آموزش های مهارتی برای بهبود یافتگان از مواد مخدر، گفت: مهارت آموزی نقش موثری در ایجاد اشتغال مولد و پایدار دارد.
فرج الله راد افزود: در سال ۹۷ بر اساس قرارداد منعقد شده بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد از مجموع ۶۱۲ نفر (تعهدات نفر دوره) ۵۴۹ نفر در آموزش های مهارتی این سازمان شرکت کردند.
وی بیان کرد: دوره های برگزار شده شامل پرورش زنبور، لوازم خانگی، سرویس و نگهداری خودرو، کمک لوله کش، کارآفرینی و تعمیر لامپ کم مصرف بودند.
در این نشست در مورد برخی از مشکلات موجود در زمینه درمان معتادان از جمله کم بودن زمان اقامت این افراد در مراکز درمانی برای کامل شدن دوره درمان، تعطیلی کمپ های ترک اعتیاد به سبب وجود معارض محلی مباحثی مطرح شد.