از مردم، خیران و هیئتهای مذهبی دعوت میکنیم با همت بیشتری نسبت به سالهای گذشته از موکبهای ایرانی حمایت مالی و پشتیبانی کالایی کنند
وی به شرایط خاص آب و هوایی در مبادی مرزی و عراق طی ایام اربعین پیش رو اشاره کرد و افزود: لازم است تا موکبهای ایرانی برای این شرایط ویژه، تدابیر لازم را بیاندیشند و امکانات مناسب را برای رفاه و تغذیه زائران فراهم کنند.
پلارک با اشاره به تجربهسالهای گذشته گفت: اگرچه مقطع زمانی ۱۵ تا ۲۵ صفر محدوده زمانی زیارت اربعین است، اما پیشبینی میشود زائران ایرانی از چند روز قبل و بعد از این ایام در عراق و مبادی مرزی حضور داشته باشند.
پلارک گفت: با توجه به اینکه تقریبا همه موکبهای عراقی از عصر اربعین جمعآوری میشوند، باید تعدادی از موکبهای ایرانی تا چند روز پس از اربعین در اعتاب مقدسه و مبادی مرزی همچنان فعال باشند.
رئیس کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی با اشاره به تاکید مراجع عظام بویژه رهبر معظم انقلاب بر مردمی ماندن مراسم اربعین گفت: میزبانان اصلی مراسم اربعین، دولت و مردم عراق هستند و حضور موکبهای ایرانی تنها با هدف مشارکت در فیض میزبانی از زائران سیدالشهدا (ع) است.
پلارک با بیان اینکه حفظ چارچوب مردمی اربعین و جلوگیری از حکومتی شدن آن خط قرمز ماست، اظهار داشت: وظیفه ستاد بازسازی عتبات در این زمینه، ساماندهی امور، انجام دادن هماهنگیهای لازم با دولت عراق و تسهیل شرایط برای موکبها و خیران با هدف جلوگیری از هدر رفت منابع است.
رئیس کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین حسینی گفت: هموطنانی که تمایل دارند در این فیض مشارکت کنند میتوانند کمکهای نقدی خود را با شمارهگیری کد ستاره ۲۳۳ مربع اهدا کنند.
وی با اشاره با راهاندازی سامانه ویژه ثبتنام و صدور پروانه موکبداری افزود: با توجه به شرایط ویژه پیش رو، از هموطنان و هیاتهای مذهبی که توان اجرایی مشارکت در فیض میزبانی از زائران اربعین را دارند، درخواست میکنیم تا هرچه زودتر به سامانه www.mokeb.org مراجعه و اقدام به ثبتنام کنند.
ارائه توصیههای ضروری به موکبها و زائران، امکان گزارشگیری و ساماندهی آماری، جلوگیری از هدر رفت منابع، هدایت امکانات به مکانهای مورد نیاز، اعلام امکانات رفاهی و خدمات هر یک از موکبها و... ازجمله تسهیلات سامانه اینترنتی www.mokeb.org است.