آغاز برداشت گندم در شاهرود
برداشت گندم از سه هزار هکتار از مزارع شهرستان شاهرود آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید حسن اشرفی، کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سطح زیر کشت گندم امسال در این شهرستان نسبت به پارسال 600 هکتار کاهش یافته است.
اشرفی علت کاهش سطح زیر کشت گندم را قیمت پایین این محصول نسبت به سایر محصولات کشاورزی عنوان کرد.
اشرفی افزود: امسال میانگین برداشت از هر هکتار گندم چهار و نیم تن است که نسبت به پارسال 500 کیلوگرم افزایش یافته است.
اشرفی علت افزایش برداشت محصول گندم را بارندگی های زیاد، تغذیه مناسبت و به کارگیری آموزش های ترویجی عنوان کرد.
به گفته اشرفی، در شهرستان شاهرود ارقام گندم پیشگام، اروم و رخشا کشت می شود که بازده بالا و مقاومت در مقابل آفات از ویژگی های این ارقام است.
برداشت گندم در شهرستان شاهرود تا 15 مردادماه ادامه دارد.