معاون هماهنگی امور عمرانی استاندارگفت: مدیریت نکردن شیرابه ها به عنوان یکی از خطرناکترین آلاینده های زیست محیطی خطرات جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در کارگروه مدیریت پسماند با بیان
میرجعفریان افزود: بازیافت از مبدا طرح بسیار خوبی است که باید فرهنگ سازی وبا اجرای مشوق هایی باید زباله ها درب خانه جداسازی وبه کارخانه ها منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه وزارت کشور برای بازیافت قدم های خوبی برداشته است گفت: چندین استان وارد مرحله عملیاتی شده اند و آمادگی برای سرمایه گذاری در خراسان جنوبی نیز وجود دارد .
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با بیان اینکه چاههای جذبی در کوتاه مدت مسکن است افزود: در بلند مدت به هیچ عنوان به صرفه نیست و تسریع و تکمیل شبکه های فاضلاب با اولویت شهرها بسیار ضروری است و باید فاضلاب باز چرخانی داشته باشیم .
میرجعفریان گفت: با مطالعات انجام شده مشخص شده که ۱۸ میلیون مترمکعب از بازچرخانی فاضلاب به مصارف غیر شرب میتوان تزریق کرد .
شهردار بیرجند نیز گفت: روزانه ۸۰ تا ۱۲۰ تن زباله در شهر تولید میشود که برای تفکیک زباله کانکس هایی در بیرجند برای تفکیک مستقر شده است و مراجعه به درب منازل توسط همکاران انجام می شود.
جاوید افزود: طرح مدیریت پسماند در خراسان جنوبی از سال ۹۰ کلید خورده است و اکنون نیز کارهای مطالعاتی، مکان یابی و زیر ساخت های لازم طرح انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر 10کشتارگاه دام سنتی و 3کشتارگاه طیورصنعتی در خراسان جنوبی فعال است که ضایعات کشتارگاههای دام سوزانده ودفن بهداشتی وضایعات طیور نیز تبدیل به پودر گوشت وخون می شود .