نیشابور با پرورش سالانه بیش از 12 هزار قطعه شترمرغ بالغ بزرگترین منطقه پرورش این دام اهلی در شمال شرق کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور امروز گفت: این تعداد شترمرغ در قالب بیش از 60 واحد صنعتی و غیر صنعتی پرورش می یابند.
محمد علی فرهمندراد افزود: در نتیجه این فرآیند بیش از 400 تن گوشت شترِ قرمز در شهرستان تولید می شود.
وی گفت: از هر جوجه شتر مرغ بعد از 5 ماه حداقل بین 35 تا 40 کیلوگرم گوشت قرمزِ لُخم به دست می آید.
مدیر جهادکشاورزی نیشابور افزود: از سایر محصولات فرعی شترمرغ مانند: پوست، پر و تخم آن نیز در صنایع چرمسازی، تزئیناتی و بهداشتی دنیا استفاده می شود.
فرهمند راد افزود: سودآوری پرورش شتر مرغ آنقدر بالاست که متقاضیان پرورش آن، جوجه های واحدهای تولیدی را از ماه ها قبل پیش خرید می کنند.
او گفت: گوشت قرمز بسیار کم چرب و کم کلسترول با طبیعتی گرم و دارای آهن فراوان، فقط بخشی از فوائد و ویژگی های این پرنده آفریقاییست.