مطرح کردن صادقانه و صمیمانه عیب یک فرد به خودش، هرچند در ابتدا ممکن است ناخوشایند باشد، در آینده، حسن نیت او را اثبات میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی، همه آدم ها سرشار از انرژی و حس خوب بودن هستن اما با گذر زمان این حس
متاسفانه این شده حال و روز این روزهای زندگی همه، معمولا افرادی که دچار نفرت، ناامیدی، ناراحتی، عصبانیت، حسادت، ضعف، شکست، انتقام و آزردگی هستن، به دنبال صحبت کردن پشت سر دیگرانن و از روبرو شدن با اون افراد، ترس و واهمه دارن و بدگویی کردن درباره دیگران رو برای آرام کردن دل خودشون به کار میگیرن. خوشبختانه این نوع رفتارها در دوران قدیم، بسیار کم رنگ بوده و متأسفانه در حال حاضر به خاطر مشکلات و اینکه افراد میخوان پله های پیشرفت رو سریع تر طی کنن، این رفتارها با اصطلاح " زیرآب زنی" بسیار پررنگ شده.
در آموزه های دینی و امروز هم در نظرات اندیشمندان روان شناسی، ثابت شده که طرح صادقانه و صمیمانه عیوب دیگران، هرچند در ابتدا شاید برای شخص، ناخوشایند باشه، امّا در آینده، حسن نیت فرد مطرح کننده اثبات میشه.
پیامبر و حضرت علی علیهماسلام در این باره فرموده اند: بهترين برادرانِ شما، كسى است كه عيب هايتان را به شما هديه دهد و هر كس عيب تو را برايت آشكار كرد، او دوست توست.
کاش به جای اینکه افراد جامعه پشت سرهمدیگه از اشکالات و یا حتی نقاط ضعف و قوتشون صحبت کنن، اینقدر شجاعت داشته باشن که بتونن به ترسشون غلبه کنن و با شخص مورد نظر صحبت کنن تا جوّ آرامی در خانه، محل کار، مهمانی و یا جمعهای دوستانه حاکم بشه.
نویسنده: ملیحه کیوانپور