کارگاه کوچکی در شهرک صنعتی سیاه سنگ پردیس اقدام به مهندسی معکوس یک نوع ویلچر آلمانی کرده است که در صورت تولید انبوه، کشور را از واردات آن بی نیاز می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،اقای رنجبر بیش از 30 سال است در زمینه تولید مشغول به فعالیت است و با همت و تلاش و تخصص جوانان ایرانی توانسته 85 درصد از قطعات ویلچری مختص جانبازان و معلولان را که از آلمان وارد میشد بسازد.
وی گفت: این ویلچر نوع خاصی است که سبک است و فرد معلول توانایی آنرا دارد که خود بدنه آنرا بدون هیچ وسیله مکانیکی از هم جدا کند و در جای دیگر از جمله خودرو قرار دهد.
رنجبر افزود: حدود 15 ماه است که قطعات این ویلچر با مهندسی و کارشناسی داخلی ساخته شده است و با توجه به افزایش قیمتها دیگر به ادامه کار نیستیم و 20 روز است که کار متوقف شده است و نیاز به حمایت مالی و وام کم بهره داریم تا تولید این ویلچر را به انبوه برسانیم.
رنجبر گفت: قیمت دست دوم این ویلچر وارداتی بین 10 تا 12 میلیون تومان است و در این حالیست که خیلی نایاب است ضمن آنکه کسانی که آنرا دارند در صورت نیاز قطعه یدکی با مشکل روبرو هستند.
وی افزود: در صورت تولید این ولیچر میتواند ماهانه هزار دستگاه آنرا با قیمت نصف مشابه خارجی تولید کنیم ضمن آنکه در کنار آن تضمین و تامین قطعات نیز ارایه خواهد شد.
این تولید کننده گفت: در مهندسی معکوس این ویلچر 28 ایراد دیگری که نمونه اروپایی داشت رفع شده و حتی نمونه ایرانی مستحکم تر به دلیل آلیاژ با کیفیت و یک کیلو سبکتر از نمونه اروپایی است.
وی افزود: این ویلچرکه به بنز ولیچرهای دنیا معروف است به دلیل کارایی آسانی که دارد میتواند مشگل گشای خیلی از جانبازان، ضایعه نخاعی ،معلولان و سالمندان کشور باشد .