10 مکمل دارویی جدید گیاهی در شرکت داروسازی رها در اصفهان تولید شد.
غلامرضا اخوان فرید افزود: قرص های استروفان در رفع عوارض یائسگی، راکیوتن مفید برای سلامت قلب ، هایویزن برای سلامت چشم وبینایی ، رابونکس با کاربرد در ترمیم غضروف وجلوگیری از ساییدگی مفاصل همچنین قرص رافولید مناسب برای رفع کمک خونی و جلوگیری از سخت شدن دیواره های عروق ازجمله محصولات جدید دارویی این شرکت است.
وی تولید این نوع داروهایی گیاهی را در خودکفایی از واردات آن ازخارج ازکشور موثر دانست و افزود: این شرکت قادر است سالانه با تولید 100 میلیون عدد قرص، این کشور را از واردات این مکمل های دارویی جدید گیاهی بی نیاز کند.
مدیرعامل شرکت داروسازی رها، دستیابی به فناوری تولید این محصولات دارویی جدید را گامی مهم در صنعت داروسازی کشور دانست و گفت: این محصولات دارویی گیاهی پیش از کشورهای آمریکا واروپا تامین می شد که با دستیابی به دانش تولید آن در داخل از خروج ارز جلوگیری شد.
شرکت داروسازی رها از کارخانه های پیشرفته صنعت داروسازی کشور با زیربنای بیش از 22 هزار مترمربع در شهرک صنعتی صفه فعال است.
شرکت داروسازی رها با هفت خط متنوع تولید بیش از صد قلم دارو ازجمله قرص، کپسول، پلت، آمپول، قطره استریل چشمی، اسپری بینی، شربت و نیمه جامدات ازجمله کرم، ژل و پماد همواره شیوه های داروسازی نوین و فرمولاسیون فرآورده های جدید دارویی با کیفیت، گام های اساسی در رفع نیاز دارویی کشور برمی دارد.