برداشت چغندرقند پائیزه از 9 و نیم هکتار مزارع شهرستان شهرضا آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان شهرضا گفت: متوسط برداشت چغندر قند از هر هکتار 35 تن است و پیش بینی می شود امسال افزون بر 500 تن محصول با عیار 18 درصد برداشت شود.
مرتضی کافی افزود: از مزایای کشت این محصول در پائیز کاهش حدود 40 درصدی مصرف آب در کنار کاهش هزینه های تولید در واحد سطح است.
وی گفت: چغندر قند پاییزه در شهرضا در پاییز کشت شده و در اواخر بهارو اوایل تابستان برداشت می شود.