تولید عسل در گیلان ۱۰درصد افزایش یافته است.
میرحجت علی اکبرنژاد با بیان اینکه زنبورداران استان افزون بر عسل، محصولات جانبی دیگری همچون گرده گل، ژل رویال، موم و بَرِ موم از زنبورهای عسل به دست می آورند افزود: ژل رویال و گرده گل با ارزش ترین و مهم ترین محصولات جانبی زنبور عسل است.
وی گفت: زنبورداران گیلانی در مرحله اول 50کیلوگرم ژل رویال به ارزش 600میلیون تومان و 4تن گرده گل به ارزش حدود یک میلیارد تومان تولید کردند.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان، برداشت عسل در گیلان، مرحله دوم از نیمه شهریور تا نیمه مهر انجام می شود.
میرحجت علی اکبرنژاد افزود: گیلان به لحاظ راندمان تولید عسل رتبه دوم و مقدار تولید این محصول در کشور در جایگاه پنجم قرار دارد.