هشت طرح برتر در حوزه سنگ، به صنعتگران و سرمایه گذاران معرفی شد.
اعظم دانش افزود: این طرح ها شامل تولید مواد سوپرجاذب زئولیت از لجن کارخانجات سنگبری برای تصفیه فاضلاب و هوا، طراحی و ساخت خط تولید سنگ های سه بعدی، دستگاه اسکنر کیفیت سنجی سنگ و جمع آوری غبار حاصل از سنگتراشی است.
وی ادامه داد: ربات پیکر تراشی، فناوری رنگین سازی و نقش اندازی سنگ های طبیعی، توسعه برنامه کامپیوتری برای شناسایی سه بعدی هندسه بلوک های توده سنگ و کاربرد آن در بهینه سازی استخراج معادن سنگ تزئینی و پانل روکش سنگ با ترکیب خانه های زنبوری از جنس فویل آلومینیوم از دیگر طرح های انتخاب شده است.
اعظم دانش ایجاد پل ارتباطی میان طراحان، ایدهپردازان و صنعتگران را از اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد و ادامه داد: افزایش بهره وری در استخراج سنگ، معرفی فناوریهای نوین به منظور افزایش بهرهوری در تولید، معرفی روشهای نوین بازیافت و رفع چالشهای زیست محیطی از محورهای برگزاری این جشنواره است.
اصفهان به عنوان يكي از استان هاي با ظرفيت هاي بالاي معدني در كشور، حدود 840 معدن در حال بهره برداري با سرمايه گذاري بيش از 10 هزار ميليارد ريال دارد كه نزديك به 400 واحد از آن ها، معادن سنگ هاي تزييني هستند.