ششمین شورای اندیشه ورزی شبکه آفتاب با موضوع پاسداشت زبان و ادبیات فارسی با حضور برنامه سازان ، مجریان و گویندگان صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ با هدف تحقق منویات رهبر انقلاب و اشاعه فرهنگ و زبان فارسی در جامعه شورای اندیشه ورزی با موضوع پاسداشت زبان و ادبیات فارسی در رسانه ملی، با حضور استاد کارشناسان، تهیه کنندگان، برنامه سازان و گویندگان و مجریان صداو سیما برگزار شد. مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی در این شورا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای حفظ زبان فارسی بعنوان زبان معیار گفت: زبان هرکشوری بعنوان میراث آن کشور محسوب می شود و پاسداشت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است.
دکتر آذردشتی افزود: امروزه با هجوم زبانهای بیگانه و به تبع آن حضور فضای مجازی زبان فارسی ما در معرض هجمه و تهدید قرار گرفته و این وظیفه رسانه ملی است که از زبان فارسی بعنوان میراث ماندگار حمایت و حفظ کند.
وی با توجه به نقش مهم رسانه در حفظ و صیانت و همچنین پاسداشت ربان فارسی افزود: رسانه بعنوان آینه زبان و ادب فارسی می باشد و چنانچه همکاران و برنامه ساران رسانه ملی خود این نکات را رعایت کنند قطا در آموزش، و فرهنگسازی در ترویج زبان فارسی می توانیم موفق باشیم.
اسکندی استاد زبان و ادبیات فارسی نیز در این نشست یکی از راهکارهای مهم حفظ و زبان فارسی را رعایت زبان معیار در تولیدات رسانه ای دانست و بر ضرورت آشنایی برنامه سازان صدا و سیما با زبان فارسی بعنوان یک زبان معیار تاکید کرد و گفت:
وی افزود: سازمان صدا و سیما به دلیل مخاطبان زیاد و فراگیر بودن تاثیر بسزایی در زبان مردم دارد و اگر چنان چه برنامه سازان این اصول را ندانند و رعایت نکنند نمی توانند برنامه سازی کنند و یا اگر این خطاها را بهاشتباه وارد زبانِ مردم می کنند .
وی افزود: بنابراین برنامه سازان و گویندگان رسانه ملی بایستی خود اصول زبان فارسی را بدانند تا این امر در زبان مردم جا بیافتد.