سالانه حدود ۲هزار جوجه شترمرغ در گیلان تولید میشود.
علی درجانی افزود: از این تعداد 8واحد پرواری با ظرفیت ۶۴۰قطعه و 1واحد مولد با ظرفیت 90قطعه در استان فعالیت می کند.
وی گفت: کارخانه مولد رضوانشهر از سال۷۶ آغاز به کار کرده و سالانه توانایی تولید 2هزار قطعه جوجه شترمرغ را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال های گذشته هزار و 250 قطعه جوجه شترمرغ به کشورهای ارمنستان، عراق، تاجیکستان و آذربایجان صارد شده است افزود: علاوه بر جوجه، از گوشت، پوست، روغن و پر این پرنده نیز در داخل کشور استفاده می شود.
علی درجانی همچنین گفت: سال گذشته حدود ۵۰تن گوشت شترمرغ تولید کردیم که ۲۰تن از گوشت تولید شده به خارج از استان صادر شد.
گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی - عروقی، افراد دچار چربی خون بالا چاقی و همچنین برای افرادی که دچار کم خونی هستند، غذای مناسب است.