۵ هزار موسسه قرآنی در کشور فعالند و هر ساله ۱۰۰ هزار نفر در کلاسهای تخصصی حفظ قرآن شرکت میکنند
وی افزود: آموزش قرآن و تربیت حافظان این کتاب آسمانی در راستای منویات رهبری انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن به همت موسسات قرآنی در سراسر کشور بالاخص موسساتی که از ادارات اوقاف و امور خیریه مجوز فعالیت گرفته اند، در حال انجام است.
حسینی اضافه کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه به منظور تحقق منویات رهبری انقلاب و با هدف تربیت حافظان قرآنی در تفاهم نامهای که با وزارت آموزش و پرورش امضا کرده، اقدامات خوبی را از سال گذشته آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: در راستای این تفاهم نامه سال گذشته حفظ جزء ۳۰ قرآن برای ۲ میلیون دانش آموز اجرا شد که امسال نیز این برنامه در قالب طرح ۱۴۵۳ و دیگر طرحهای حفظ قرآن ادارات اوقاف ادامه خواهد داشت.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین با اشاره به افتتاح مرکز قرآنی و آموزش حفظ مجازی قرآن کریم ویژه برادران استان گلستان در شهر گنبدکاووس، گفت: مشابه این مراکز در ۲۶ استان کشور با هدف توسعه و نشر فعالیتهای قرآنی و معارف آن از طریق روشهای الکترونیکی و فضای مجازی راه اندازی شده است.
حسینی با مهم دانستن مقوله حفظ قرآن توسط قشرهای مختلف جامعه، افزود: افرادی که وقت کافی برای شرکت در کلاسهای قرآن آموزی و حفظ آن را به صورت حضوری ندارند میتوانند از ظرفیت مراکز آموزش مجازی قرآن استفاده کنند.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز اجتماعی، فرهنگی و قرآنی (افق) در جوار امامزاده یحیی بن زید (ع) گنبدکاووس گفت: این مراکز نیز به منظور توسعه فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و قرآنی با استفاده از ظرفیتهای سخت و نرم افزاری امامزادگان و بقاع متبرکه توسط سازمان اوقاف در این مکانها راه اندازی میشود.
حسینی، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی بالاخص درحوزه کاهش آسیبهای اجتماعی را از دیگر اهداف راه اندازی مراکز افق ذکر کرد و ادامه داد: درحال حاضر ۱۱۰ مرکز افق در امامزادگان و بقاع متبرکه کشور راه اندازی شده است و در دیگر بقاع متبرکه نیز متناسب با ظرفیتها و سطح بندیهای انجام شده به تدریج راه اندازی خواهد شد.