همزمان با میلاد حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام، بیش از ۴۶ هزار فعالیت در سامانه بچههای مسجد ثبت شده است
وی افزود: یکی از وظایف متولیان حوزه فرهنگی برنامه ریزی نحوه گذران اوقات فراغت است، زیرا با برنامهریزی دقیق در این باره، چارچوب و سبک مناسبی برای یادگیری، رشد و شکوفایی جوان فراهم میشود.
حجت الاسلام ارزانی گفت: به منظور اهمیت و لزوم برنامهریزی صحیح برای اوقات فراغت برای گروههای سنی مختلف، ستادهای استانی ما در زمینه غنی سازی اوقات فراغت از ابتدای تیر تشکیل شده است و امیدوارم خروجی آن به رشد و بالندگی نسل جوان و نوجوان منتج شود.
وی اخلاق، معنویت و نشاط را شعار اوقات فراغت کانونهای مساجد عنوان کرد و افزود: این کانونها امسال در ۶ محور قرآن و عترت، آموزش و توانمند سازی، فعالیتهای هنری، شبکه سازی و فضای مجازی، کتاب و کتابخوانی و فعالیتهای اجتماعی فعالیت میکنند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به فعالیت نزدیک به ۲۵ هزار کانون فرهنگی هنری درباره اوقات فراغت، تصریح کرد: از ابتدای تیر تا کنون این کانونها فرصت داشته اند تا فعالیتهای خود را حول ۶ محور اصلی برنامه ریزی کنند و در سامانه بچههای مسجد به نشانی bachehayemasjed.ir به ثبت برسانند.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور اضافه کرد: از میان ۴۶ هزار فعالیت ثبت شده، بیشترین فعالیت در بخش کتاب و کتابخوانی ثبت شده است و بیشترین ثبت را به ترتیب در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و اصفهان داشته ایم.
حجت الاسلام ارزانی با اشاره به ثبت بیشترین نام نویسی در گروه سنی ۷ تا ۱۴ سال، عنوان کرد: علاقه مندان میتوانند با مراجعه به کانونهای مساجد و یا از طریق سامانه بچههای مسجد در یکی از گروههای سنی زیر ۷ سال، ۷ تا ۱۴ سال، ۱۴ تا ۲۱ سال، ۲۱ تا ۴۰ سال و یا بالای ۴۰ سال ثبت نام کنند و از خدمات ارائه شده بهره ببرند.
وی یکی از شاخصه مثبت اوقات فراغت امسال را همزمانی با دهه کرامت، دهه امامت و ولایت و روز جهانی مسجد عنوان کرد و افزود: برنامههای بسیار خوبی نیز در این بخش انجام شده که رونمایی از چندین کتاب و برگزاری جشنواره سراسری فیلم کوتاه طنین مسجد با موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی از مهمترین آنهاست.