کودک آزاری، قتل، بزهکاری، ضرب و شتم و مشکلات خانوادگی تنها بخشی از تاثیرات این ماده مخرب است که روی جسم و روان افراد تاثیر منفی به جا می گذارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در جلسه کمیته استانی پیشگیری و مبارزه با
به گفته مریم بیدخام؛ سند پیشگیری و مبارزه با مصرف مواد الکلی در قزوین با محورهای پیشگیری و مداخله در سطح استان اجرایی شده است.
بیدخام افزود: در این سند وظایف دستگاه های اجرایی با معرفی نهادهای همراه مشخص شده است و باید به اجرای برنامه ها اهتمام داشته باشند.
وی برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از مصرف الکل برای روانشناسان شاغل در مراکز بهداشتی، دانشجویی، درمانی، بهزیستی، آموزش و پرورش، دادگستری و نیروی انتظامی را از جمله برنامه های این سند برشمرد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری به تفاهم نامه دوجانبه بین دفتر اجتماعی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی قزوین اشاره کرد.
بیدخام گفت: بر اساس این تفاهم نامه رصد و کنترل آسیب مصرف الکل در قالب کنترل و پیشگیری در مناطق حاد و بحرانی استان از طریق تهیه و توزیع پمفلت (نوعی رسانه آموزشی) و ویدئوهای آموزشی برای عموم مردم به ویژه جوانان در معرض آسیب انجام می شود.
وی با اشاره قزوین با بیان اینکه ۲۵ درصد جمعیت استان را جوانان تشکیل می دهند، تاکید کرد: در کنار اقدامات قهری و سلبی باید با انجام فعالیت های فرهنگی راه های پیشگیری از مصرف مواد الکلی را در بین این قشر حساس تبیین کرد.