بازار دائمی شهر هشتگرد، با هدف حمایت از جامعه هدف کمیته امداد، بهزیستی و دستفروشان، کار خود را آغاز کرد.
امیر بهمنی افزود: بازار دائمی شهر هشتگرد در راستای اجرای ماده ۱۶ بهبود فضای کسب و کار و ماده ۱۱ مشاغل خانگی، و به منظور حمایت از کالای ایرانی، رونق تولید، ساماندهی دستفروشان، وانت بارها و زنان سرپرست خانوار و در مجموع، جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی راه اندازی شده است.
وی گفت: این بازار در زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر مربع اجرا شده که فاز نخست آن، با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد ریال بدون احتساب ارزش ملک در مساحت ۸ هزار و ۷۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.
بهمنی با اشاره به حضور صنایع ، تولیدات ایرانی و صنایع دستی در این بازارچه افزود: بازارچه دائمی شهر هشتگرد درای ۱۳۸ غرفه با متراژ ۹ تا ۱۸ مترمربع و پارکینگی برای استقرار وانتبارها با ۴۰۰ مترمربع مساحت است، تا با در کنار هم قرارگرفتن اصناف مختلف، هم افزایی ایجاد شود.
شهردار هشتگرد در پایان با اشاره به اینکه ۳۰۷ نفر تاکنون متقاضی حضور در این بازارچه هستند، گفت: شرط حضور در این بازارچه بومی بودن و شاغل نبودن متقاضیان است و علاقمندان دارای شروط ذکر شده برای فعالیت در این بازار میتوانند همه روزه در ساعات اداری به شهرداری هشتگرد مراجعه کنند.
امام جمعه مرکز شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به تفاوت شهر هشتگرد نسبت به دیگر شهرها به لحاظ پدیده دستفروشی اظهار داشت: امروز در شهرستان ساوجبلاغ به همت مسئولان، شاهد تکریم اقشار محروم به ویژه دستفروشان و افراد بی سرپرست هستیم.
حجت الاسلام روح اله مختاری با خطاب قرار دادن کسبه شهر هشتگرد گفت: مسئولان امروز از شما حمایت میکنند و شما هم باید از این سرمایه جدید به خوبی استقبال و مراقبت کنید و پدیده دستفروشی در معابر کنارگذاشته شود.
فرماندار ساوجبلاغ نیز در حاشیه آئین افتتاح بازار دائمی شهر هشتگرد، گفت: مجموعه مدیریت شهری هشتگرد تنها مجموعهای در استان البرز است که توانسته ۲ ماده قانونی (ماه ۱۶ بهبود فضای کسب و کارو ماده ۱۶ مشاغل خانگی) که شهرداران مکلف به انجام آن هستند را به سرانجام برساند و بیش از ۴۵۰ فرصت شغلی ایجاد کند
ابوالقاسم پالیزگیر گفت: حمایت از تولید و اشتغال وظیفه همه مسئولان در بخش دولتی و خصوصی است و همه موظف هستند در راستای ایجاد شرایط بهبود فضای کسب و کار و توسعه اقتصادی جامعه تلاش کنند.