دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش، در مراسمی با حضور فرمانده این نیرو رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ در این مراسم، نسل جدید تانک ذوالفقار ایران تجهیز شده به پیشرفته ترین سامانه های روز دنیا رونمایی شد.
این تانک که طراحی و ساخت آن بومی شده است به سیستم کنترل آتش پیشرفته و سیستم استابلایزر (تثبیت هدف) و همچنین به سیستم تقویت زره روی بدنه و برجک به صورت چند پارامتری مجهز است.
نسل جدید این تانک به تور استتار ترمال (ضد حرارت) مجهز و همچنین دارای سیستم گلوله گذار اتوماتیک است.
در این مراسم تانک بهینه سازی و ارتقا یافته" ام 60 A یک" با نام تانک صمصام ایران نیز رونمایی شد.
این تانک با طراحی و نصب سامانه کنترل آتش و استابلایزر در آن ، در حال حرکت تیراندازی می کند.
این سامانه کنترل آتش، قابلیت تیراندازی همه اهداف متحرک و ثابت را در حال حرکت دارد.
نصب سامانه مسافت یاب لیزری و سامانه دید در شب پیشرفته، از دیگر ویژگی های تانک صمصام ایران است.
همچنین در این مراسم، برجک جدید برای نصب روی تانک ام 47 رونمایی شد که به این طریق نسل جدید تانک ام 47 با نام تانک سبلان ایران در خط تولید قرار گرفته است.
این تانک به برجک اصلی جدید با فضای مناسب و سامانه کنترل آتش پیشرفته و استابلایزر مجهز است و ارتفاع تانک حداقل به میزان نیم متر نسبت به تانک قبلی کاهش یافته است.
در این مراسم فرمانده نیروی زمینی ارتش از دستاوردهای جدید تحقیقاتی نیروی زمینی ارتش در حوزه جیره بقا و عملیاتی 24 ساعته که به مرحله تولید رسیده است و همچنین از نمونه بهینه شده سلاح تک تیرانداز 14،5 میلیمتر شاهر، سامانه سها 77 ، سامانه هدایت آتش الکترونیکی خمپاره اندازهای 60- 81 و 120 میلی متری ، نمونه تجهیزات تحقیقاتی پژوهشکده سلاح و مهمات و دستاوردهای جدید نزاجا در حوزه جنگ الکترونیک بازدید کرد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تانک ذوالفقار، متناسب با شرایط میدان نبرد و در مقایسه با تانک های روز دنیا ارتقا یافته است.
امیر سرتیپ پوردستان در مراسم رونمایی از دستاوردهای نیروی زمینی ارتش افزود: این تانک در هر شرایطی قادر است روی اهداف خود تیراندازی کند.
وی گفت: این دانش روی تانک ام 60 هم منتقل شد و امروز این تانک می تواند هنگام حرکت تیراندازی کند.
امیر پوردستان افزود: تانک ذوالفقار در مقایسه با تانک تی 72 در بسیاری از مولفه ها پیشی گرفته که این نشان از قابلیت و توانمندی طراحان و متخصصان نیروی زمینی ارتش است.
وی گفت: نیروی زمینی ارتش برای ورود به عرصه ناهمتراز و استحکام هرچه بیشتر، از همه ظرفیت های فکری خود استفاده کرده و توانسته است علاوه بر حوزه زرهی در سایر حوزه ها هم مانند حوزه جنگ الکترونیک وارد شود.
امیر پوردستان افزود: در فضای ناهمتراز، شاهد جنگ های منطقه ای نیستیم، بلکه شاهد رویارویی دو کشور هستیم که یکی از آنها ، از فناوری بالاتری برخوردار است.
وی همچنین گفت: در استفاده گسترده از شبیه سازها و مستندات آموزشی، قدم های زیادی برداشته شد.
نیروی زمینی ارتش در دفاع از مرزهای کشور قابلیت بالایی دارد
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: این نیرو، برای دفاع از مرزهای گسترده کشورمان، قابلیت بسیار بالایی دارد.
امیر سرتیپ پوردستان در حاشیه رونمایی از دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش در مصاحبه با خبرنگاران افزود: با آموزش های مستمر و بهره گیری از تجهیزات بومی، قابلیت های خودمان را افزایش داده ایم.
وی گفت: هیچ نیرویی نمی تواند مرزهای مقدس جمهوری اسلامی ایران را تهدید کند.
امیر پوردستان افزود: نیروی زمینی ارتش، برای ورود به عرصه ناهمتراز و تقویت خود در بخش دفاع زمینی، تلاشهای بسیاری کرده است.
وی گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای ارتش سری جدید تانک ذوالفقار است که در هر شرایطی قادر است اهداف موردنظرش را تیراندازی کند.
امیر سرتیپ پوردستان افزود: امروز از برجک جدید تانک ام 47 رونمایی شد که این برجک قابلیت های این تانک را افزایش می دهد.
وی گفت: این تانک را با نام تانک سبلان ایران رونمایی خواهیم کرد.
امیر سرتیپ پوردستان افزود: روی تانک صمصام هم سیستم های جنگ الکترونیک و سیستم های خاصی که بتواند موشک های هدایت شونده دشمن را منحرف کند، نصب شده است.
وی گفت: در عرصه دفاع جنگ الکترونیک هم کارهای بسیار زیادی شده است.
امیر پوردستان افزود: نیروی زمینی ارتش متناسب و منطبق با تهدیدات، ظرفیت های لازم را در خود ایجاد می کند.
وی گفت: ما تهدیدات را لحظه به لحظه رصد و متناسب با آنها در خودمان قابلیت ها را ایجاد می کنیم.
امیر پوردستان افزود: یکی از کارهای اصلی و اساسی که در نیروی زمینی انجام شده، طرح جامع ساختاری است.
وی گفت: نیروی زمینی هم در ساختار و هم در آمایش سرزمینی تغییراتی انجام داده است تا بتواند قابلیت های لازم و کافی را برای ورود به عرصه ناهمتراز پیدا کند.