مديرکل بهزيستي استان از ارائه آموزش هاي پيشگيري و درمان اعتياد به 200 هزار نفر از شهروندان قمي خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم،
وي همچنين از فعاليت گسترده مراکز درمان اعتياد در استان خبر داد و افزود: 17 مرکز سرپايي درمان، ده مرکز اقامتي، یک مرکز ترک اجباري و دو مرکز نگهداري معتادان پر خطر در استان فعاليت مي کنند.
کريمي اصل با بيان اين که در سال گذشته 13 هزار نفر از حوزه درمان اعتياد اداره کل بهزيستي خدمات درماني دريافت کرده اند افزود: سازمان بهزيستي به عنوان يکي ازمتوليان حوزه سلامت اجتماعي به دنبال توانمند سازي آسيب ديدگان و مدد جويان درتمام شئون است.
وي در ادامه شعار بهزيستي در سال جاري را گام دوم شفافيت، توانمند سازي و سلامت اجتماعي عنوان کرد و افزود: خدمات بهزيستي داراي تنوع فراواني است و رويکرد اصلي اين سازمان ارتقاي حوزه مشارکت اجتماعي وافزايش اعتماد ميان مردم است کريمي همچنين اشتغالزايي را به عنوان راهي براي خودکفايي آسيب ديدگان اجتماعي دانست وافزود اداره کل بهزيستي با همين هدف در سال 96 / 895 مورد اشتغال و در سال 97 / 955 مورد اشتغال پايدار با هزينه کمتر از 10 ميليون تومان براي هر شغل ايجاد کرده است.
معاون امور اجتماعي اداره کل بهزيستي استان نيز در اين جلسه از ساماندهي، توانمند سازي و آموزش 504 کودک کار و خيابان در سال گذشته خبر داد و افزود: در حال حاضر 12 پايگاه خدمات اجتماعي در مناطق آسيب خيز فعاليت مي کنند.
خانم عليشيري با اشاره به نياز استان به فعاليت تعداد بيشتري از پايگاههاي خدمات اجتماعي افزود: در حال حاضر تنها 2 پايگاه خدمات اجتماعي در منطقه پرديسان فعاليت مي کنند در صورتي که اين منطقه به فعاليت حدود 20 پايگاه خدمات اجتماعي نياز دارد.
معاون توسعه و پيشگيري اداره کل بهزيستي نيز از فعاليت 19 مرکز مشاوره و يک مرکز مشاوره تخصصي کودک در قم خبر داد و گفت: در سال گذشته 4576 نفر از شهروندان در کارگاههاي آموزشي جلوگيري طلاق شرکت کردند.
صادق سلمانيان به ارائه خدمات مشاوره تلفني توسط سازمان بهزيستي اشاره کرد و گفت: در سال جاري بيش از 5 هزار و 600 نفر در تماس با شماره 1480 از خدمات مشاوره اي اين سازمان بهره برده اند.