پنبه مله بعنوان یکی از تولیدات کشاورزی شهرستان سربیشه بعد از حدود 60 سال فراموشی دوباره کشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان
هاشم اتفاقی با بیان اینکه بذرها از مرکز تحقیقات پنبه کشور تأمین شده است، افزود: تفاوت این بذر اصلاحی با بذر محلی در این است که طول الیاف آن نسبت به بذر محلی بلندتر بوده و نخ تهیه شده از آن نسبت به نخ تولیدی از پنبه محلی دارای استقامت و کیفیت بیشتر است.
وی از احیای مله بافی در شهرستان سربیشه خبر داد و گفت: با برنامه ریزی انجام شده قرار است علاوه بر برگزاری دوره های آموزش پارچه بافی خصوصا با نخ مله در آینده و نیز ادامه دار کردن فرایند کشت و تولید مله در روستاهای دشت مختاران این منطقه را به یکی از قطب های تولید مله در استان تبدیل کنیم.
پنبه مله به رنگ قهوه ای و از شاخصه های خاص این محصول این است که طول الیاف آن نسبت به سایر پنبه ها کوتاه تر است.