سخنگوی مجلس خبرگان رهبری: این مجلس خواستار اقدامی عملی برای مقابله با راهزنی دریایی انگلیس شد
وی دومین موضوع این جلسه را رونق تولید و مشکلات این حوزه اعلام کرد و افزود: رئیس قوه قضائیه گزارشی از مشکلات برخی خصوصی سازیها ارائه داد که امیدواریم این مشکلات برطرف شود.
سید احمد خاتمی موضوع سوم این جلسه را دغدغه عفاف و حجاب برشمرد و گفت: ما این روزها شاهد دو حرکت هستیم یکی هنجار شکنی عملی که برخی هنجار شکنان میخواهند هنجار شکنی خودشان را عادی کنند و هنجار شکنی خودشان را در فضای مجازی نیز منعکس میکنند این نیازمند اقدام قانونی است که اکنون فقط برخی نهادهای قانونی به وظیفه خود عمل میکنند.
سخنگوی مجلس خبرگان رهبری افزود: اما از ۲۶ دستگاهی که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حل این موضوع تعیین کرده است به نظر میرسد تنها نیروی انتظامی در میدان است درحالی که انتظار ما این است همه آن نهادهای موظف در مقابل هنجار شکنی و حجاب وارد عمل شوند.
وی با بیان اینکه در عرصه فرهنگی مدام عبارت حجاب اجباری برای مقابله با حجاب مطرح میشود، گفت: حجاب اجباری وجود ندارد بلکه قانون است و در هیچ جای دنیا اسم الزام قانونی را اجبار نمیگذارند.
سخنگوی مجلس خبرگان رهبری افزود: مثل اینکه بگویید راننده با اجبار کمربند ایمنی خود را میبندد در حالی که اجباری نیست بلکه الزام قانونی است.
وی گفت: میخواهند با الزامی که پشتوانه عقلی، اخلاقی و دینی دارد با کلمه اجبار بی ارزشش کنند و این تعبیر هم در راستای مبارزه با جایگاه ارزشمند حجاب صورت میگیرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی با بیان اینکه در این جلسه از سخت کوشی و مدیریت جهادی رئیس قوه قضائیه تجلیل شد، گفت: در سفر دیروز آقای رئیسی به اراک، وی اول به دیدار کارگران رفتند و پای صحبتها و درد و دلهای آنها نشستند از رئیس قوه قضائیه تقاضا شد تا این روند ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه در مجلس خبرگان رهبری راهزنی دریایی انگلیس به شدت محکوم شد، افزود: از مسئولان نظام خواسته شد که اقدامی عملی در مقابله با این راهزنی دریایی انجام دهند.
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی از کاهش تعهدات برجامی به عنوان تدبیر خرد ورزانه نظام یاد کرد و گفت: مجلس خبرگان رهبری از مسئولان ذیربط خواست تا این تعهدات برجامی را به همان مقدار که طرفهای برجام دارند کم میکنند به همان ترتیب و براساس ماده ۳۶ برجام بکاهند.