تولید بیش از ۳۹ هزار تن عرقیات در فارس
۳۹ هزار و ۲۸۰ تن انواع عرقیات در استان فارس تولید شد .
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی فارس در گفت و گو با
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: این میزان عرقیات توسط ۳۶ واحد دارای مجوز از این سازمان در شهرستانهای سپیدان، فیروزآباد، شیراز، کازرون، مرودشت، داراب، نی ریز، جهرم، فسا، ارسنجان، آباده، سروستان، بوانات، کوار و ممسنی تولید شده است .
مهدی صادقی افزود: پارسال ۹۹۲ تن انواع عرقیات به ارزش یک میلیون و ۷۹۷ هزار و ۷۱۶ دلار به خارج از کشور صادر شده است.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت گل محمدی استان ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است.
کرفس کوهی، بو مادران، بقناق، بابونه، کاسنی، پونه، آویشن، نسترن، نعنا، بیدمشک، خارشتر، زیره و گلاب، شاتره، نعنا، گل گاوزبان و برگ گردو برخی از عرقیات تولیدی استان فارس است.