ابطحي گفت: این کمیسیون به جد پیگیر تخصیص کامل اعتبارات تملک دارایی دانشگاههای خراسان جنوبی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی امروز در بازدید از دانشگاههای بیرجند، اداره کل آموزش فنی و
وی گفت: در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند متوجه شدم 48 درصد اعتبارات تملک دارایی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند کاهش یافته است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ظرفیتهای خوبی به ویژه در حوزه های دارو سازی و پرستاری دارد که بخش پرستاری می تواند با توجه به نیاز جامعه، توسعه پیدا کند.
ابطحی با اشاره به تعامل خوب میان دانشگاههای استان گفت: معتقدم اگر این مشکلات با کمک دستگاههای اجرایی و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برطرف شود، شاهد شکوفایی علم و تمدن در این منطقه مرزی خواهیم بود.
وی افزود: از سازمان برنامه و بودجه می خواهیم حتما اعتبارات این استان را افزایش دهد.
خانم اولاد قباد دیگر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید گفت: خیلی خوشحال شدم از اینکه ظرفیتهای بسیار خوبی از نظر فضای آموزشی و جذب دانشجو در خراسان جنوبی وجود دارد اما دغدغه هایی همچون تخصیص کم اعتبارات سازمان برنامه و بودجه به این استان است که باید در کمیسیون مجلس پیگیری کنیم تا به صورت کامل پرداخت شود.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم در حوزه آموزش عمومی هم با کمک به تامین منابع انسانی مدارس، تامین منابع مالی و توسعه فضاهای آموزشی، بتوانیم گام های خوبی برای دانش آموزان برداریم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیققات و فناوری هم در بازدید از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری استان گفت: ساختمان کنونی پارک، در خور استان خراسان جنوبی نیست و وزارت علوم در این دوره، توجهش به پارکهای علم و فناوری است که امیدواریم بتوانیم این مشکلات را برطرف کنیم.
سیمایی گفت: جذب دانشجوی خارجی یکی از ظرفیتهای مهم دانشگاههای خراسان جنوبی است که امیدواریم دستگاههای اجرایی، رفت و آمد دانشجویان خارجی را تسهیل کنند.
نماینده مردم بیرجند،درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی هم گفت: دانشگاههای خراسان جنوبی با کمبود فضا و تجهیزات مواجه هستند و برخی جاها مشکلات قانونی وجود دارد که نیاز به اصلاح دارند.
حجت الاسلام عبادی افزود: امیدواریم این سفر، منشا خیر و برکت برای استان باشد اما نکته مهم این است که تراکم جمعیت در خراسان جنوبی پایین است که اگر به توسعه زیرساختهای آموزشی شرق کشور توجه نشود، خالی از سکنه خواهد شد و امنیت کشور به خطر خواهد افتاد.
وی با اشاره به کمبود فضای فیزیکی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی هم افزود: نیاز است وزارت علوم به پارک کمک کند تا شرکتهای فناورانه بیشتری در آن مستقر شوند.
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به همراه مقاماتی از وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم با هدف بررسی مسائل آموزش و پرورش و آموزش عالی در دو بعد نرم افزاری و سخت افزاری تا فردا به شهرستان های استان سفر می کردند و پس از اتمام بازدیدهای میدانی، روز پنج شنبه در نشست مشترک به جمع بندی مسائل می پردازند.