دو خط جدید پردازش پسماند شهرداری اصفهان 250 تنی با 70 درصد پیشرفت آبان امسال به بهره برداری می رسد.
علی دهنوی پردازش پسماند را محور اصلی این خطوط جدید بیان کرد و افزود: در یکی از این طرح های جدید و به روز با ایجاد لاگونهای تبخیری از نفوذ شیرابه پسماندها در زمین جلوگیری می شود.
وی گفت: همچنین دو دستگاه خود دریافت پسماند ساخته متخصصان شرکتی دانش بنیان با قابلیت دریافت قوطی های پت کن تا پایان امسال در محورهای چهارباغ و میدان امام (ره) نصب خواهد شد .
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان، توزیع جعبههای ایمن را یکی از اقدامات مهم برشمرد وافزود: در این فرایند 330 هزار جعبه در بین دانشآموزان توزیع شد و بیش از ۸۰ درصد خانوادههای اصفهانی این جعبهها را دریافت کردند.
علی دهنوی گفت: برای دفن پسماند پزشکی در اصفهان لندفیل بهداشتی پزشکی در حال طراحی است و قرارداد آن با دانشگاه علوم پزشکی منعقد شده تا بتوان پایان امسال عملیات اجرایی آن را آغاز کرد.
وی افزود: در شهر اصفهان 400 نیروی کار در جمع آوری پسماند خشک در مناطق مختلف کلانشهر اصفهان همکاری میکنند.
علی دهنوی، میانگین تولید روزانه پسماند خانگی این کلانشهر را هزارتن بیان کردو گفت: این میزان پسماند با همکاری پیمانکاران در کارخانه کود آلی با سابقه 30 ساله جمعآوری و پردازش میشود.
وی گفت: 60 درصد این پسماندها موادغذایی است که از آن کمپوست تولید میشود و 40 درصد دیگر هم اقلامی همچون نایلون است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان افزود: اکنون شهروندان حدود پنج درصد پسماندها را تفکیک میکنند در حالی که نرمال بین المللی بیش از 20 درصد است که انتظار می رود شهروندان برای رسیدن به این میزان همکاری کنند.