هیچ نیرویی غیر از دانشگاه فرهنگیان نباید به کلاس درس فرستاده شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ سید جواد حسینی امروز در اجلاس سراسری مدیریتهای مراکز و پردیسهای فرهنگیان که در شهرستان پیشوا برگزار شد افزود: تنها مسیر تأمین نیروی انسانی، دانشگاه فرهنگیان است و هیچ نیرویی غیر از دانشگاه فرهنگیان را نباید به کلاس درس بفرستیم.
حسینی گفت: دانشگاه فرهنگیان باید استمرار شایستگیهای دانشی، توانشی، روشی و منشی که از آن بعنوان آموزشهای ضمن خدمت یاد میکنیم بر عهده بگیرد.
وی افزود: بهترین راه برای ایجاد انگیزه و صلاحیت بیشتر در معلمان، رتبه بندی آنهاست و پیشزمینه آن، سنجش صلاحیتهای معلمی است و این نظام بیش از هر جایی میتواند توسط دانشگاه فرهنگیان به سرانجام برسد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مدرسه پژوهی، گروه پژوهی، دانش آموزش پژوهی، دوره پژوهی و مدیریت پژوهی باید سکه رایج نظام تعلیم و تربیت باشد گفت: این یکی دیگر از رسالتهای دانشگاه فرهنگیان است و امسال ۶۸ هزار نفر در اول مهر خروجی از نظام تعلیم و تربیت دانشگاه فرهنگیان خواهیم داشت.
وی با تاکید بر اینکه دبیرخانه الگوهای یاددهی و یادگیری در دانشگاه فرهنگیان باید دائمی شود افزود: بر اساس اساسنامه دانشگاه، دانشگاه باید مدارس تجربی داشته باشد و این مدارس نه تنها برای کاروزی و کارآموزی بلکه برای آزمایش کردن استانداردهای کیفی نظام مدرسه است.
حسینی با بیان اینکه معلمان باید از دانشگاه فرهنگیان به بدنه آموزشی تسری پیدا کنند گفت: تربیت محور بودن از مهمترین اصول دانشگاه تربیت معلم است و تنها یک سند داریم و آن هم سند تحول بنیادین است که در سند تحول باید به مدیر مدرسه رهبر آموزشی گفته شود، رهبر آموزشی از اقتدار و نفوذ استفاده میکند، صاحب اقتدار و نفوذ است نه قدرت و در مدرسه نقشهای فرا آموزشی باید ایفا کند همچنین در سند تحول بنیادین آمده که مدیر باید دانشگاه فرهنگیان را متحول کند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در مورد سند تحول آموزشوپرورش افزود: رتبهبندی معلمان به دلیل ایجاد انگیزش و صلاحیت بیشتر است که نظام سنجش صلاحیتهای معلمان میتواند توسط این دانشگاه به انجام برسد.