دومین گشت تحقیقاتی پژوهشکده میگوی کشور به منظور بررسی وضعیت ذخایر میگو در آبهای استان بوشهر و تعیین زمان صید این آبزی آغاز شد.
دکتر عقیل دشتیان نسب افزود: بر اساس بررسیها و ثبت دادههایی که از ایستگاههای مورد نظر به دست آمد، پس از پایان گشت دوم تحقیقاتی، تاریخ گشایش صید این آبزی در آبهای استان بوشهر اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه زمان صید میگو در استان بوشهر را کمیته صید پس از مشخص شدن نتیجه گشتهای تحقیقاتی پژوهشکده میگو اعلام میکند اضافه کرد: وقتی که ۷۰ درصد اندازه میگوهای بررسی شده در این گشتهای پژوهشی، بیش از ۱۲ سانتیمتر باشد، صید آزاد میشود.
رئیس پژوهشکده میگوی کشور تاکید کرد: به منظور جلوگیری از بروز خسارتهای احتمالی به ابزار و ادوات صید صیادان، و بهخصوص گرگورها، لازم است به صیادان اعلام شود که ادوات صیدشان را از محدوده ایستگاههای مورد بررسی، جمع آوری کنند.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر نیز برخورد با صید غیرمجاز میگو را از اولویتهای شیلات استان عنوان کرد و افزود: صید ترال یا کف روب صدمات جبران ناپذیی به ذخائر آبزیان وارد میکند.
منصور پاپری با اشاره به افزایش گشتهای حفاظتی برای برخورد با لنجها و قایقهای صیادی متخلف گفت: با شناورهایی که اقدام به صید ترال میکنند برخورد قاطع و قانونی میشود.
وی از اعزام دومین گشت دریایی برای بررسی وضعیت ذخایر میگو و تعیین زمان صید این آبزی خبر داد و اضافه کرد: پس از بازگشت این گشت تحقیقاتی، نتایج آن در کمیته مدیریت صید استان بررسی و زمان صید میگو در آبهای استان بوشهر تعیین میشود.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان با بیان اینکه تا تعیین زمان صید میگو، صید این آبزی در استان بوشهر ممنوع است تاکید کرد: از خروج شناورهایی که دارای ابزارآلات صید میگو هستند از اسکلههای صیادی جلوگیری میشود و در صورت مشاهده صید میگو با اینگونه شناورها برخورد قانونی خواهد شد.