مرکز ارتباطات و فرماندهي عمليات اورژانس پيش بيمارستاني استان با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور افتتاح شد.
کوليوند در ادامه به وضعيت خدمت رساني به مصدومان در حوادث جاده اي اشاره کرد و گفت: طبق آمار سازمان جهاني بهداشت تا سال 96 به ازاي هر 100 هزار نفر ، 34/5 کشته در جاده هاي کشور به ثبت مي رسيد اما با تلاش هاي جهادي صورت گرفته اين آمار با کاهش چشمگيري مواجه شده و به آمار 20 کشته به ازاي هر 100 هزار نفر رسيده است .
وي به پيشرفت هاي نظام سلامت کشور در ارائه خدمات درماني به شهروندان اشاره کرد و گفت: تا پيش از سال 95 حدود 2400 دستگاه آمبولانس در کشور وجود داشت اما با تمهيدات صورت گرفته اکنون بيش از 5500 دستگاه آمبولانس خدمت رساني مي کنند .
کوليوند افزود: در ماه جاري 280 دستگاه آمبولانس ديگر نيز به بخش خدماتي درماني کشور اضافه مي شود .
وي با بيان اينکه که نيروي انساني متعهد و متخصص رکن اساسي مرکز فوريت هاي پزشکي کشور است افزود: با هدف خدمات رساني بهتر به شهروندان مجوز جذب 10 هزار نيروي اورژانس پيش بيمارستاني صادر شده و تا پايان سال دست کم 3 هزار نيرو به اورژانس کشور اضافه مي شوند .
معاون فني و عمليات اورژانس 115 استان نيز در اين آيين بر لزوم کاهش زمان در خدمت رساني آمبولانس ها به مصدومان و مدد جويان تاکيد کرد و گفت: تا پيش از راه اندازي نرم افزار اسايار ، آمبولانس ها به طور متوسط در جاده در حدود 15 دقيقه و در شهر حدود 10 دقيقه در محل حاضر مي شدند و از امروز اين زمان به طرز چشمگيري کاهش مي يابد .
فراهاني با بيان اينکه که در حال حاضر 52 دستگاه آمبولانس و 360 کارشناس فوريت هاي پزشکي در قم فعاليت مي کنند افزود: با راه اندازي سامانه اتوماسيون مرکز اورژانس تمام اطلاعات مددجو در گوشي هاي هوشمند ذخيره و براي بيمارستان مقصد ارسال مي شود که موجب که امکانت خدمت رساني بهتر به شهروندان را فراهم مي کند .