خرداد امسال بیش از ۷میلیون قطعه جوجه در مرغداریهای گیلان جوجه ریزی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی میشود از ۷میلیون و ۶۵۰هزار قطعه جوجه ریزی بیش از ۱۲تن گوشت مرغ تولید شود. حجت علی اکبرنژاد با اشاره به فعالیت بیش از ۷۶۰واحد پرورش مرغ در استان افزود: این مقدار جوجه ریزی در خرداد ماه، در ۴۰۰واحد مرغداری انجام شده است. وی با بیان اینکه ماهانه ۶هزار تن گوشت مرغ در استان مصرف میشود گفت: نیمی از گوشت مرغ تولیدی گیلان به استان تهران فرستاده میشود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: شهرستانهای صومعه سرا، رودبار و رشت از مهمترین مناطق تولید گوشت مرغ در استان و کشور است. حجت علی اکبرنژاد با بیان اینکه گیلان رتبه پنجم تولید گوشت مرغ در کشور را برعهده دارد گفت: ۸درصد مرغ کشور در گیلان تولید میشود.