جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان ایرانشهر با بیش از 100 نوع غذا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، معاون تولید و بهره برداری آبزیان اداره کل شیلات استان گفت : ترویج فرهنگ مصرف آبزی و بالابردن بردن سرانه مصرف آبزیان هدف اصلی این جشنواره است.
عباس علیزاده بابیان اینکه 80 نفر در این جشنواره بیش از 100 نوع غذا پخت و به نمایش گذاشتهاند افزود: در جامعه ما مسئله سلامت تحت تأثیر وقایع گوناگون به ویژه مصرف فست فودها و غذاهای بیرون قرار گرفته است، لذا باید تلاش کنیم سرانه مصرف غذاهای دریایی در بین خانواده ها افزایش یابد.
وی با اشاره به فواید غذاهای دریایی، اهمیت گنجاندن آن در سبد غذایی و اهمیت مصرف آبزیان توسط بچه ها گفت: حتی اگر پدر یا مادر، مصرف کننده آبزیان نیستند به دلیل ارزش غذایی نباید آن را از برنامه بچه هایشان، حذف و ذائقه آنها را عوض کنند.
وی تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در استان 9/2 کیلوگرم است این در حالی است که مصرف ماهی در کشور بیش از 11کیلوگرم می باشد.
علیزاده گفت: گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامینهای مختلفی، چون گروه A ،B ،K و E بوده و همچنین مواد معدنی موجود در گوشت ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذیها هستند که اثر بسیار مهمی در سلامتی انسان دارند؛ بنابراین باید تلاش کرد تا فرهنگ استفاده از این مواد غذایی در بین مردم رواج یابد.
در پایان جشنواره هیئت داوران به غذاهای پخته شده امتیاز داده و به شرکتکنندگان برتر جوایزی اهدا شد.