تولید مرغ با نظارت دامپزشکی در خراسان جنوبی در سه ماه گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال 26 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در این مدت 7 هزار و 328 تن گوشت مرغ
محمد اصغرزاده افزود: دامپزشکی در این مدت بر جوجه ریزی 7 میلیون و 321 هزار و 315 قطعه جوجه گوشتی نظارت بهداشتی داشته است.
وی گفت: واحدهای طیور تنها در شرایطی می توانند اقدام به جوجه ریزی کنند که تأییدیه بهداشتی را از دامپزشک فارم اخذ کنند.
492 واحد پرورش مرغ گوشتی در خراسان جنوبی فعال است.