مدیرکل استاندارد فارس توصیه کرد : مردم از خرید محصولات لبنی خارج از یخچال خودداری کنند.
رهنما با یادآوری اینکه شیر و فرآوردههای آن مشمول مقررات استاندارد اجباری است، گفت: این محصولات علاوه بر داشتن علامت استاندارد با کد ده رقمی باید با شیوهای صحیح حمل، نگهداری، عرضه و مصرف شود.
ویگفت: عمده فروشان و مراکز عرضه موظفند برای حفظ کیفیت و سلامت محصولات لبنی دارای علامت استاندارد، این محصولات را در شرایط دمایی مناسب و در یخچال با حداکثر دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری کنند، بنابراین مصرف کنندگان این کالاها باید دقت داشته باشند در صورتیکه این کالاها خارج از یخچال یا در دمای بیش از 4 درجه سانتیگراد نگهداری میشود از خرید آنها خودداری شود.
او ادامه داد:عمر محصولات لبنی محدود بوده و باید در یخچالهای مناسب و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود زیرا شیر بدلیل داشتن ترکیباتی مانند قند، چربی، پروتئین و مواد معدنی مستعد برای رشد میکروبها است.