سهیلا سلحشور کردستانی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان بانوی برگزیده صنعتگر معرفی شد
به گفته بانوی برگزیده صنعتگر کشور، در شرکتهای دانش بنیان با استفاده از فناوریهای مدرن قادر به تولید محصولات با ارزش افزوده بسیار بالایی هستیم که این مزیت آنهاست و شرکتهای دانش بنیان میتوانند جایگزین درآمدهای نفتی شوند.
وی تاکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر امکان ارتباط صنعت و دانشگاه را توسعه داده است.
این بانوی صنعتگر گفت:: شرکتی که من مدیریت آن را برعهده دارم در حال حاضر ۸۰ محصول دانش بنیان در حوزه پزشکی تولید میکند که این شرکت به ۱۵ کشور اروپایی صادرات دارد.
سلحشور خاطرنشان کرد: این شرکت دارای ۳۵ ثبت اختراع بین المللی وملی است.
وی ادامه داد: ۸۵ نفر در شرکت دانش بنیان من فعال هستند که این افراد از برگزیدگان دانشگاهی کشور به شمار میروند.
این بانوی صنعتگر تاکید کرد: زنان نقشهای مهم مدیریتی در این شرکت را برعهده دارند.
سلحشور تصریح کرد: به واسطه این شرکت توانستیم حدود ۴ تا ۵ هزار شغل غیرمستقیم در کشور ایجاد کنیم که دانشگاه صنعتی امیرکبیر امکان ارتباط صنعت و دانشگاه را برایمان فعال کرد.
سهیلا سلحشور کردستانی مدرک کارشناسی خود را در رشته شیمی از دانشگاه دمونتوفورد انگلستان دریافت کرده است. وی همچنین مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه لیدز انگلستان در رشته شیمی الیاف و دکتری تخصصی خود را نیز در رشته بیوشیمی اخذ کرده است.
وی همچنین فوق دکتری تخصصی خود در رشته بیولوژی مولکولی از دانشگاه بیرمنگام دریافت کرده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان مدیرگروه بیومتریال دانشکده مهندسی- پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ مشغول به فعالیت بوده است و پس از آن به عنوان عضوی از هیئت علمی این دانشکده برگزیده شد.
وی سمت مشاورعالی تحقیق و توسعه شرکت ساخت وسایل پزشکی کارخانه سوپا در سالهای ۱۳۷۶ و ۱۳۷۷ داشته است.
وی به عنوان محقق برتر در سال ۱۳۷۸ در جشنواره بین المللی خوارزمی، کارآفرین برتر در سال ۱۳۸۷در چهارمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، فن آفرین برتر در سال ۱۳۸۷در چهارمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی شده است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین به عنوان استاد برجسته زن در ایران در سال ۱۳۷۸ از دانشگاه الزهرا انتخاب شده است. دریافت افتخار فن آفرین برتر در سال ۱۳۸۷ در بنیاد علمی نخبگان و کسب جایزه نوآوری و شکوفایی در همین مراسم.
وی موفق به کسب مقام سوم با کسب جایزه، تندیس و لوح ویژه در ششمین جشنواره نانو فناوری در سال ۱۳۹۰نیز شده است. وی راهنمایی ۱۰ دانشجوی دکتری، ۴۱ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۶۳ دانشجوی کارشناسی را بر عهده داشته است.