دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی: آمریکاییها در جنگ تحمیلی در سردشت و حلبچه جنایات بزرگی علیه بشریت انجام دادند
وی گفت: حقوق بشر یا بیانیه حقوق بشر موضوعی است که سالهاست مورد دغدغه و توجه انسانهاست. همواره مطرح بوده که آیا ما ایرانیان این بیانیه را قبول داریم یا نه. جامعه ایرانی همواره این بیانیه را قبول داشته درحالی که این بیانیه کامل نیست؛ چراکه تنوع فرهنگی جوامع مختلف باید همواره در آن لحاظ شود.
دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی افزود: اسلام سطحی بالاتر از بیانیه حقوق بشر را برای انسانها خواسته است. این دروغ که ما مسلمانان مخالف حقوق انسانها هستیم، باید از بین برود؛ چراکه ما معتقد به داشتن کرامت برای انسانها هستیم درحالی که حقوق بشر از حرف تا عمل فاصله فراوان دارد؛ لذا حقوق بشر را میتوان مورد واکاوی قرار داد.
عامری تصریح کرد: یکی از گونهشناسیهای حقوق بشر، «حقوق بشر آمریکایی» است که مقام معظم رهبری با تاکید بر نامگذاری این هفته به عنوان حقوق بشر آمریکایی بر افشاگری جنایات آمریکاییها تاکید کردند تا این گونهشناسی حقوقبشرشناسی مورد توجه جهان قرار گیرد. این گونهشناسی حقوق بشر دارای جنبه بیرونی و درونی است. در بحث حقوق بشر، آمریکا یک ظاهر زیبا، اما باطنی زشت دارد. ویژگیهای این حقوق بشر نمادین باید امروز مورد توجه قرار گیرد. از اندیشمندان خواهش میکنیم این گونه حقوق بشر را بشناسند و آن را به جامعه بشری بشناسانند؛ چرا که از موضوعات مهم جهان است.
وی ادامه داد: آمریکاییها همواره به عنوان مدعی حقوق بشر در دنیا عمل میکنند. استثنا بودن آمریکاییها نسبت به حقوق بشر از جمله ویژگیهای آنهاست که ظاهری زیبا و باطنی زشت دارند. اتهامزنی به شرق از ویژگی دیگر این گونه حقوق بشر است تا آنها را از مواضعشان عقب بزنند و در این زمینه برخی از کشورهای اسلامی مورد اتهام نقض حقوق بشر قرار گرفتهاند درحالی که آمریکاییها به لحاظ داخلی خودشان بیشترین نقض حقوق بشر را دارند. ژستهای رئیس جمهور کنونی آمریکا اکثراً نژادپرستانه و ضد حقوق بشر است در حالی که آنها مدعی دفاع از حقوق بشر هستند. توجه به حوزه مبارزه با تروریسم برای برهم زدن نظم بینالمللی از دیگر کارهای آنهاست که در عراق، افغانستان و یمن انجام دادهاند.
دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی عنوان کرد: خریدن ویژگیها و شاخصهای حقوق بشر از دیگر ویژگیهای حقوق بشر آمریکاست که بارها توسط رژیم آل سعود رخ داده است. امروز بزرگترین فجایع انسانی در یمن رخ داده، اما آل سعود به دلیل پرداختن هزینههای شاخصههای حقوق بشر آمریکایی، از دایره تروریسم استثنا شده است.
سردار عامری خاطرنشان کرد: ما نیازمند جلساتی برای شناخت این گونه از حقوق بشر هستیم؛ چراکه حقوق بشر تعریف مشخصی در مجامع مختلف ندارد. اگر بخواهیم به نمونههای این نوع حقوق بشر اشاره کنیم، میتوان به مصادیق فراوانی اشاره کرد که آمریکاییها از روز اول بر روی جنازههای مردم بومی آمریکا پا گذاشتند.
وی گفت: آمریکاییها در جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه ایران که با اتفاقاتی در شهرستان سردشت همراه و جنایت بزرگی علیه بشریت بود، ناقض حقوق بشر شدند. آنها در اتفاقی که در حلبچه رخ داد، نیز سکوت کردند در حالی که حمله شیمیایی رژیم بعثی با حمایت آمریکا رخ داده است.
بنابر گزارش دفاع پرس دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی گفت: هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ما در خلیج فارس که ۱۲ تیر ۱۳۶۷ توسط آمریکاییها رخ داد، یکی از بزرگترین فجایع بینالمللی است که به خاطر کمکاری ما امروز در نشانه گاه بینالملل وجود ندارد.
سفیر اسبق کشورمان در آذربایجان
تروریسم رسانهای آمریکاییها با کمک به داعش
سفیر اسبق کشورمان در جمهوری آذربایجان با اشاره به تروریسم رسانهای آمریکاییها در کمک به داعش گفت: حقوق بشر آمریکایی که برگرفته از قدرتطلبی بوده، در حال فروپاشی است.
محسن پاکآیین سفیر اسبق کشورمان در آذربایجان در نشست تخصصی «حقوق بشر آمریکایی، تروریسم و تحریم» با اشاره به نامگذاری هفته حقوق بشر آمریکایی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: این یک تصمیم هدفمند و راهبردی است که نباید نگاه تبلیغاتی و مقطعی به آن داشت.
وی گفت: تروریسم به عنوان یک رفتار ناپسند ریشه در مبانی اخلاقی آمریکاییها دارد چراکه آنها اصالت را به قدرت میدهند و هرکاری در راستای کسب قدرت را مشروع میدادند. آمریکاییها حق را در غلبه میدانند. در این مسیر است که آمریکا به یکجانبهگرایی میرسد و به مخالفت با موازینی که خودشان تصویب کردهاند، میپردازند.
سفیر اسبق کشورمان در آذربایجان تصریح کرد: شورای حقوق بشر سازمان ملل را غربیها و آمریکاییها ساختند، اما وقتی احساس کردند در این شورا اسرائیل محکوم میشود از آن خارج شدند. درست وقتی که آمریکا به نقض حقوق بشر محکوم شد از کمیسیون حقوق بشر خارج شد، چون معتقد بودند باید اسرائیل استثنا شود.
پاکآیین ادامه داد: وقتی یونسکو یک روز را به نام فلسطین از باب فرهنگی نامگذاری میکند آمریکا از این سازمان نیز خارج میشود، رویکرد آمریکا مبتنی بر مبانیستیزی است و هر قدرتی را در این راستا مشروع میداند.
وی تاکید کرد: حقوق بشر به عنوان یک ابزار برای تغییر رفتار دولتها توسط آمریکا به کار گرفته میشود و در همین راستا ۲۲ کشور دنیا از سوی آمریکا محکوم به نقض حقوق بشر محکوم شدهاند. آمریکاییها با تلاش برای قطع برق در ونزوئلا حرکتی ضد مبانی حقوق بشری انجام دادند. تحریم شرایط خاصی دارد، اما آمریکا کشورهای دیگر را مورد تحریم قرار میدهد.
سفیر اسبق کشورمان در جمهوری آذربایجان گفت: تلاش برای تغییر نظامها و دولتها با ابزار حقوق بشر یکی از دسیسههای آمریکاست. اما تروریسم رسانهای امروز کمتر مورد توجه قرار گرفته؛ در عصر ارتباطات باید شاهد آزادی اطلاعرسانی آزاد باشیم درحالی که آمریکاییها مردم را در جهل رسانهای قرار میدهند.
پاکآیین افزود: آنها خودشان بارها اعتراف کردهاند که طالبان، القاعده و داعش را تاسیس کردهاند و القاعده امروز یک گروه تروریستی جهانی شده و رسانهها غربی در جهت تقویت این نوع تروریسم هستند. داعش در زمان قدرت داشتن، بیشترین مزدور را از طریق رسانهها استخدام کرد درحالی که آمریکاییها برای تامین منافع خودشان پیامرسانهای ارشد کشورها را قطع میکنند، اما اجازه به گروههایی مانند داعش میدهند تا از این ابزار استفاده کنند و این یک تروریسم رسانهای است و سعی میکنند اخبار صحیح در دنیا پخش نشود.
وی گفت: در همین روزها اقدامات رسانهای علیه ابراهیم زکزاکی صورت میگیرد، اما متاسفانه رسانههای ایران نیز کمتر به شرایط ایشان میپردازند درحالی که رفتاری که امروز با ایشان انجام میشود نقض حقوق بشر است. لازم است نهضت رسانهای برای حمایت از شیخ زکزاکی شکل گیرد تا رسانههای آزاد از این روحانی دربند حمایت کنند و همه هم بدانند حقوق بشر آمریکایی که برگرفته از قدرت طلبی است در حال فروپاشی است.