رئیس سازمان امور عشایر کشور در تبریز : ۲۵ درصد پروتئین کشور به همت عشایر تولید میشود.
وي افزود : جامعه عشاير علاوه بر تامين نياز دامي 35 درصد صنايع دستي را توليد مي كنند .
وی با بيان اينكه امسال ، سال طلايي براي عشاير در كشور است افزود : با تخصيص 200 ميليارد تومان نزديك به 300 طرح آبرساني در مناطق قشلاقي كشور اجرا مي شود .
وي همچنين از تخصيص 500 ميليارد تومان تسهيلات براي تامين نهاده هاي دامي ، توليد صنايع دستي و افزايش توليد گوشت قرمز توسط عشاير در كشور خبر داد .
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز نيز گفت : نقش عشاير در توليد ، خودكفايي و اقتصاد كشور بسيار ممتاز است .
حجت الا سلام والمسلمين محمد علي آل هاشم افزود : عشاير دردوران دفاع مقدس در پاسداري از مرزها و پس از آن نيز در اشتغال ، توليد مواد لبني و صنايع دستي همگام با ساير اقشار مردم در تلاش هستند .
وي با قدرداني از تلاش عشاير در عرصه توليد از مسئولان دستگاه هاي اجرايي استان خواست در رفع مشكلات و تامين خواسته هاي عشاير تلاش مضاعف داشته باشند .
استاندار آذربايجان شرقي نيز گفت : عشاير پيشگام توليد محصولات دامي در كشور هستند .
پورمحمدي افزود : مسئولان در كنار عشاير هستند و مشكلات مطرح شده توسط اين قشر تلاشگر در ارتباط با پاياب سد خداآفرين ، مراتع ييلاقي ، راه هاي ييلاقي و آب مناطق قشلاقي بررسي و براي حل اين مشكلات برنامه ريزي خواهد شد .
در آذربايجان شرقي 13 هزار 200 نفراز عشايركوچ رو هستند و در فصل بهار و تابستان اين خانواده ها با يك ميليون 500 هزار راس دام سبك و سنگين به ييلاق ها كوچ مي كنند .