تولید مرغ سالم و بدون آنتی بیوتیک از دیگر دستاوردهای این مرکز در بخش دام و طیور بود.
فعالیت های مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران، دستاوردهای اقتصادی زیادی برای استان داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران ارزش اقتصادی فعالیت های تحقیقاتی کشاورزی در مازندران را 2 هزار و 170 میلیارد تومان اعلام کرد.
محمود رضا رمضان پور با اشاره به اینکه این رقم نتیجه یک دوره تحقیقاتی حداقل 4 ساله در این مرکز است افزود : مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در هفت بخش آب و خاک، گیاهپزشکی ، زراعی و باغی ، منابع طبیعی ،آبخیزداری ، دامپروری و دامپزشکی و بخش اقتصادی و اجتماعی فعالیت می کند.
وی نتایج یکی از فعالیتهای تحقیقاتی در بخش آب و خاک را بهینه شدن میزان مصرف کود در این استان اعلام و تصریح کرد: با این تحقیقات، عناصر غذایی موجود در خاک در مناطق مختلف مازندران پهنه بندی و میزان مصرف کود بهینه می شود.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت : با تحقیقات پژوهشی در بخش گیاهپزشکی این مرکز، میزان سم مصرفی در این استان از ۱۵ هزار تن در دهه 60 به شش هزار تن در دهه 90 رسید.
رمضان پور تولید مرغ سالم و بدون آنتی بیوتیک را از دیگر دستاوردهای این مرکز در بخش دام و طیور اعلام و تصریح کرد: آمادگی کامل داریم تا این دانش فنی را در اختیار واحدهای متقاضی تولید طیور در این استان قرار دهیم.
وی یکی از مهمترین نتایج تحقیقات در بخش آبخیزداری این مرکز را آبخوانداری در ایستگاه تحقیقاتی پشت کوه ساری بیان کرد و افزود : هنگام وقوع سیل 98 در ساری با پخش سیلاب و فرونشست رسوبات، شاهد افزایش سطح آب در چاههای مشاهده ای به عمق 2 متری سطح زمین و جاری شدن آب شفاف و زلال در کانالهای انحرافی این ایستگاه بودیم.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران تولید هسته های اولیه بذر و نهال ، نظارت بر چرخه تولید و بذرهای کشاورزی ، نظارت بر فعالیت های تولید نهال ، دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و منابع طبیعی و حفظ ذخایر ژنتیکی گیاهی ، دامی و میکروبی را دیگر فعالیت های این مرکز اعلام کرد.