مدیر تیمهای ملی شنا: به علت نبود زیر ساختهای مناسب و نداشتن توان مالی، شنای کشور به نتیجه دلخواه نمیرسد
مدیر تیمهای ملی شنا افزود: با کمبود سخت افزار در شنا مواجه هستیم و شناگران ما کمتر از دو یا سه مسابقه در سال میدهند، درحالی که شناگران خارجی برای مسابقات قهرمانی و انتخابی تیم ملی رقابتهای بیشتری انجام میدهند.
وی درباره ساختار جدید در تیمهای ملی گفت: ساختار تیمهای ملی از ۹ ماه گذشته تغییر کرده و باتوجه به مسائل اقتصادی و سخت شدن شرایط در سال ۹۸ این ساختار نیز از نظر مالی و به کارگیری مسایل دیگر تغییر کرده و نتایج خوبی در تیمهای ملی اتفاق افتاده است؛ نمونه آن، مسابقات جهانی کرواسی است که نتایج خوبی برای شنای ایران داشت و توانستیم علاوه بر کاهش هزینهها، برای نخستین بار به رکورد ۲۲ صدم ثانیه در شنای ۵۰ متر و رکورد ۱/۵۷ در مسابقات ۱۰۰ متر شنا برسیم.
سمیع زاده افزود: در مسابقات کرواسی اولویت کسب سهمیه مسابقات جهانی بود و بنیامین قره حسنلو، علیرضا یاوری دو نفر از شناگران کشورمان بودند که توانستند در این مسابقات نتایج خوبی کسب کنند.
وی درباره برنامه ملی پوشان شنا برای کسب سهمیههای ورودی المپیک گفت: اولویت ما کسب سهمیه ورودی المپیک است و نباید زیاد به سهمیه اعطایی فدراسیون جهانی چشم داشته باشیم، اگر بچهها مسابقه بدهند قطعا ورودی B المپیک را کسب میکنند، بچههای ما در شنای ۵۰ متر آزاد ۲۰ صدم ثانیه میخواهند و واقعا اگر خوب شنا کنند من این قول را میدهم که همه سهمیههای ورودی را کسب کنند.
سمیع زاده درباره به کارگیری مربی خارجی برای شناگران افزود: باید برای آمدن مربی خارجی برنامه ریزی بلند مدت کنیم، قطعا در کوتاه مدت شنا به سرانجام نمیرسد، حداقل باید چندین سال روی شناگران کار شود تا مربی بتواند نتایج خوبی در شنا بگیرد.