۷۰ درصد هزینه درمان ناباروری زوج های جوان در بیمارستان سینا اراک تحت پوشش تسهیلات قرض الحسنه قرار می گیرد.
عزیزی افزود: هزینه فرآیند درمان نازایی زوجهای جوان در این مرکز درمانی ۷۰ میلیون ریال است که ۷۰ درصد این میزان هزینه ، به صورت تسهیلات تأمین میشود.
وی گفت : بیشتر مراجعان به این مرکز درمانی برای درمان نازایی از جامعه متوسط و ضعیف هستند که به علت نداشتن بیمه تکمیلی از ادامه درمان منصرف میشدند.
مدیر کلینیک درمان ناباروری بیمارستان سینا اراک با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات از اول دی کلید خورده که با استقبال متقاضیان مواجه شده است، افزود : صندوق تسهیلات کلینیک با سرمایه شخصی کارکنان آن ایجاد شده است و به متقاضیان ۳۰ تا ۵۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه با بازپرداخت ۲ تا سه سال ظرف یک هفته با یک ضامن ، پرداخت می کند.
عزیزی افزود: آی یو ای، آی وی اف، رحم اجارهای، اهدای تخمک، لاپاراسکوپی و میکرواینجکشن از جمله عملهای جراحی ناباروری است که در این کلینیک به مراجعان ارایه میشود.
کلینیک فوق تخصصی مدرن درمان ناباروری غرب کشور توسط بخش خصوصی در بیمارستان سینا اراک فروردین پارسال راه اندازی شد.
به روزترین تجهیزات درمان ناباروری در کلینیک ناباروری بیمارستان سینا تأمین شده است و تمام فرایند ناباروری در این کلینیک به مراجعان بومی و استانهای همسایه ارایه میشود.
۸۹درصد مردم استان مرکزی فعالیت فیزیکی مناسب ندارند که این موضوع باعث افزایش مشکلات جسمی، روحی و بیماری های غیرواگیر از جمله ناباروری است.
گفتنی است که میانگین ناباروری در کشور بین ۱۵ تا ۲۰ درصد است و از هر ۵ یا ۶ زوج، یک زوج نابارور وجود دارد.
من برای ivf مراجعه کردم گفتن هزینه شما با داروهاتون میشه ۳۰ تومن
یک ریالم وام نمیدن