دادستان اراک از فرصت 2 ماهه ساماندهی پسماندهای عفونی به مسئولان مطب هایی که زباله های خود را در فضای شهری رها می کنند خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ روزانه 10 تن پسماند عفونی در شهر اراک تولید می شود که دو تن آن پسماندهای عفونی مطب های دندانپزشکان است که بخشی از آن به طور نابسامان جمع آوری و دفن می شود.
قاسمی دادستان اراک گفت: پسماندهای عفونی تهدیدی جدی برای سلامت مردم اراک است. سالهاست دفن زبالههای بیمارستانی در استان مرکزی و اراک قصه نخنمایی است که از سالها پیش خطر و تهدیدهای ناشی از آن از سوی فعالان زیستمحیطی هشدار داده میشود، اما همواره این معضل زیستمحیطی درلابهلای بهانههایی از جنس کمبود اعتبار و همکاری نکردن پزشکان بخش خصوصی گم میشود.
روزانه 10 تن پسماند عفونی در اراک تولید می شود که دو تن آن در مطب های خصوصی به ویژه دندانپزشکی هاست که بخشی از آن به طور نابسامانی جمع آوری و دفن می شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گرچه زبالههای عفونی را تهدید جدی علیه محیط زیست و سلامت مردم استان مرکزی عنوان میکند اما میگوید: از مجموع 22 بیمارستان فعال در استان مرکزی 21 بیمارستان دارای تجهیزات اتوکلاو است که به زبالههای بیمارستانی را بی خطر می کند.
میرزایی می افزاید: 80 درصد این زبالههای بیمارستانی بیخطر میشوند اما 2 تن دیگر در مراکز درمانی خصوصی و مطبهاتولید می شود که عمده مشکلات در این بخش است.
قاسمی دادستان اراک هم با اعلام فرصت دو ماهه برای سامان دهی این موضوع به مسئولان مطب هایی که زباله های خود را در فضای شهری رها می کنند اعلام کرده در این زمینه با متخلفان برخورد قانونی می شود./