معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم از افزایش کشت ارقام مرغوب ذرت علوفهای به منظور پاسخگویی کامل به نیاز دامداران استان خبر داد.
وی گفت: میزان این افزایش کشت در دست بررسی و مطالعه است.
سلامی با اشاره به کشت نشائی این محصول گفت: این موضوع در راستای اجرای راهبر تغییر الگوی کشت صورت می گیرد که در نتیجه آن، علاوه بر کوتاه شدن دوران تولید محصول، مقاومت آن نیز در برابر تنش های محیطی افزایش می یابد.
وی با ابراز خرسندی از کیفیت ذرت علوفهای تولید شده در قم به علت استفاده از بذرهای مرغوب خاطرنشان کرد: در روش کشت نشایی، گیاه بیش از یک ماه به دور از آفات و با استفاده از آب کم در گلخانه رشد می کند و سپس به زمین کشاورزی منتقل می شود که این شیوه، کیفیت محصول را افزایش می دهد.